Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, May 19, 2009

suprise from my hubby

my b`day pd 17 mei yg lepas,yg ke 25thn.i`m getting older now haha.alhamdulilah b`day thn ni me dh jd mommy le.cm tak caya je.hehe..n i`m so hepi dgn kezutan yg my hubby buat.mlm tu jiran me dtg lepak2,as usual la.coz she bored,kami pun sembang2.then my hubby minta izin le kuar jap,me pun suruh la sbb maybe my hubby tak mau msuk cmpur hal2 perempuan ni.kah3...
then jiran me pun balik,my hubby pun dtg dgn muke selambanye itew.hehehe.





my hubby tetiba je minta me ambilkan biskut jacob`s,me ckp la dlm ati buang tabiat ke laki aku ni mlm2 mcm ni minta biskut sbb kejap lagi dinner.so me ambilkan la sja,siap ready pinggan lgi..then..toing..me nampak a present dlm tin roti jacob`s tu..hepi giler yo..hehe tapi at first pura2 la tanya hubby.kah3.senyum2 je my hubby,me apalagi terus peluk la n kish2 manja huahuahua...






sambung lagi..ekekeke..after dat my hubby minta minuman sejuk lak..me yg sedang hepi ni tak byk songeh terus je ambilkan juice dlm icebox..jeng3 me ternampak kotak kek..haha lagi la suprise giler.siap melompat lagi..ekekeke.



then me n hubby buat la party b`day berdua(actually bertiga..tapi hadif..hmm..biasa la sdg zzzzz..)hehehe.hadif bagi peluang mom n dad la tu.
kek b`day aku yg dh redy utk di tiup lilinnya.ekeke.my hubby sempat suruh me buat wish lagi.ekekeke..
ni laa acara potong kek..terus dinner..
i`m so hepi dat nite..thank u so much hubbyku.takkan ku lupakan party b`day ne,yg dihadiri kita berdua sahaja..so romantic.i love u so much babah...

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.