Pages

My 3H

My 3H

Sunday, June 21, 2009

Babah's r/c drift collections

Ni la,hobi hubby aku.dia minat sgt dgn remote control drift.so dah dia minat tu,layan je la.r/c ni,byk tul brg2 dia.mesti ada spare tyre,batteri,charger n yg penting casing body dia.banyak pilihan.pilih je nak jenis kereta apa.
Hubby aku biasa beli kat little M gadong.aku pun suke singgah sana sebab dpt beli beg,lawa2 wo.hehehe.
So ni la antara koleksi r/c hubby aku.tak le byk sgt.lupa lak nak cerita,hubby aku selalu main r/c dgn geng2 dia kat stadium hassanal bolkiah.di sana la diorang berlumba drift,ala2 tokyo drift tu.haha.tak dpt lumba kereta betul,lumba r/c pun jadilh.fyi,28hb ni diorg mengadakan pertandingan lumba r/c.hubby aku pun join gak.gudluck hubbyku!


salah satu favorit r/c drift hubbyku,kereta jenama ford mustang.white colour wif blue stripes.ala2 kereta classicImage Hosted by ImageShack.us





yang ni kereta jenama subaru.ni gak favorit r/c drift hubby aku before ford mustang
Image Hosted by ImageShack.us






koleksi r/c drift hubbyku yang terbaru.kereta jenama skyline r35.yang ni agak mahal la,sebab ada lampu spotlight kat depan n lampu break kat belakang.warna lak 2D,dua tone,purple n hijau.hubby aku jarang main kereta ni.sebab sayang.takut rosak katanya.hehehe
Image Hosted by ImageShack.us






Image Hosted by ImageShack.us
ehh..hadif pun join main r/c drift babah ek.hehe.jgn suspen,hadif pegang casing body dia je.apalagi abis di hisapnye casing r/c babah dia tu.tunggu la hadif dah beso nanti.sure babah dia ajar main r/c gak.anak babah la katakan.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.