Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, June 3, 2009

Ellysya b'day celebrations


My sis celebrate her daughter b'day on 1st june.Actually belated bday la,ellysya actual b'day pd 27may yg ke 1 tahun..But we postponed ke 1hb,ambil public holiday smpena hari jadi abdb.Celebrate at my mum house la,so smua menu my mum yg msk.Hehe.Antara menu pd hari tu ayam msk merah,daging rendang,telur wif nenas msk kari,mixed vegetable msk sos tiram,sayur labu kuning cmpur cangkuk msk lemak,nugget,sosej,fishball,mee goreng, cocktail sbg desert,agar2 n kuih muih..Huhu byknye..Sedap yo..Ekekeke n we ol pkai bju ikut tema,we use blue for boys n pink for gurls


ni le kek b'day ellysya,perisa icecream strawberry.Simple je,tapi rasanya fuh,so yummy


Image Hosted by ImageShack.us



cupcake ni hadiah dari jiran my mum.So special coz tiap kek tu ada ejaan,words hapy b'day to Az-Nafeesa Ellysya.Nice taste but so sweet hehe.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

acara potong kek,mama elly yg potong..Elly juz eksyen2 pegang pisau.Kahkahkah.We ol tak bg elly tiup lilin,phm2 je la.Takot tesembor air liuq..Ngeee~


antara tetamu yg hadir,sembang2 le tew

Image Hosted by ImageShack.us


makan tym..D kem yg dsdiakn,dgn pelbagai menu yg shedap2

Image Hosted by ImageShack.us



cute hamper,given to ol childrens yg hadir.Pssstt..Hadif pun dpt,tapi yg tukang mkn mak dan bapak dia laa.Kah3


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us

my hadif main bouncer,hehe.My sis yg pegang.Mula2 hadif takot2.But lma2 jd sukeee coz mcm kna buai dlm bouncer dia le tew



bouncer tym..Ni la bouncer large circus.Murah je $150,coz my sis d beri diskaun.Me n huby pun ikot main.Kah3.Tapi tak leh lama2,pening woo.Mcm dlm kapal je rasanya

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

selesai acara,b'day gurl n mumy dia membuka hadiah2.Byknye hadiah elly,lawa2 lagi dari nenek-nenek(my mum punya adik beradik)also from me,my sisters n ipar my sis


amboi,b'day gurl menari2..Ekeke..Elly suka dgn lagu rancak2,pantang dgr gerenti menari.So cute my little niece.Mwahz

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.