Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, August 19, 2009

Alhamdulilah

Alhamdulilah...Hadif dah pun sehat sepenuhnya.Dh mula aktif,round laju2 ngan walker dia dan jerit satu rumah.Hihi.Memang tu la yang aku rindukan,hadif ku yang aktif dan lincah.Bukan yang merengek dan asyik lekat kat badan.Huhu.

Kerisauan aku memang tahap kritikal saat badan hadif semakin panas.Tidur pun tidur2 ayam jek.Takde maknanye nak mimpi2,kejap2 bangun raba badan hadif.Tym badan dia panas aku lap2 ngan towel basah.Bagi ubat ikut jam siap set alarm lagi.Hadif lak sentiasa kat bawah ketiak aku.Huhu.Memang dasyat tul tym tu,menguji kesabaran aku sebagai sorang ibu.Sampai ada satu ketika aku rasa give up sampai menangis,tak tau nak pujuk dia.Lepas tu aku siap cakap dalam hati,cukup le dulu hadif sorang.Tak mau nak tambah2 dulu buat masa terdekat ni.Biar la hadif besar dulu.Huhuhu.Automatically,tym hadif dh gelak ketawa terus dalam hati cakap macam ni 'sonok gak ada anak ni,jadi penawar kesunyian.Kalau ramai anak kan best' wuhahahaha.

Tu yang aku sampai terfikir,macam mana lah agaknye dulu2 tym mama aku jaga kitorang adik beradik bile demam ye.Huhu.Tambahan lak kitorang lahir rapat2.Apa2 pun inilah yang di namakan pengorbanan.Harap2 esok2 anak kite akan kenang jasa ibu dia.Aminnn.

Image Hosted by ImageShack.us
mama cakap,hadif mesti minum air banyak2.Tengok ye hadif belajar minum sendiri.Ermmm..Susah la..

Image Hosted by ImageShack.us
Alamak jatuh pulak kat ketiak hadif,susah la mama

Image Hosted by ImageShack.us
wah berjaya! Tapi air tak de pun..Agaknye sebab hadif pegang botol ni tak tinggi..

Image Hosted by ImageShack.us
dh adjust,dapat teguk sikit2 je.Hadif letih laa pegang botol ni..

Image Hosted by ImageShack.us
haa..Macam ni baru relax..Ehehe tq mama coz tolong pegangkan.Cyg mama sangat2...


4 comments:

Ain said...

alhamdulillah.. lps ni hadif jg dr baik2 taw...

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Okay aunty tq..,lps ni hadif janji akan lbih jga diri(mama yg jaga)hehehe

Intan said...

Syukur alhamdulillah hadif dah ok! Betul kan intan, cam ne lah mak2 kita jaga kita dulu2 kan...kita baru anak sorang dah gelabah gilerrr...fuhhh.

Nie kalo "tambah" lagi mesti kelam kabut...ekeke

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Tu la kn intan,agaknye dolu2.Kite2 ni tak byk kerenah kut.Ekeke
huhu,buat msa ni intan lum ready nk tambah2.Tnggu la hadif umur 2-3 thn.

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.