Pages

My 3H

My 3H

Thursday, August 6, 2009

Gaya tidur



Entry kali ni aku nak tempek gambo2 Hadif yang sedang dbuai mimpi.Ni kira candid tau.Aku snap tym dia tidur dengan sendiri tanpa disedari(biasa tidur kena buai dulu)heheh.Ni pun baru perasan ada gambo2 ni,masa aku belek2 gallery kat hp aku.Ada macam2 rupa,cara dan gaya Hadif tidur dengan secara spontan ehehehe.

Image Hosted by ImageShack.us
Tertidur tym singgah kedai,balik dari rumah nenek Hadif.

Image Hosted by ImageShack.us
Yang ni tertidur tym aku baru siap makan.Smileys

Image Hosted by ImageShack.us
Yang ni pulak tym nak bagi susutetibe lak tidur.Huh,ngantok sungguh ye sayang

Image Hosted by ImageShack.us
hmm..Cube tengok yang ni.Abah dia cakap macm rupe sinchan ler.Kah3Smileys

Image Hosted by ImageShack.us
yang ni belum buai lagi dah tido,sambil pegang puting kesayangan dia.

Image Hosted by ImageShack.us
dalam pouch pun boleh tidur dengan enaknye.Macam kanggaroo la pulak.

Image Hosted by ImageShack.us
Ni masa abah dia pegang sambil main laptop.Abah dia boleh tak sedar.Tengok2 anak dh terlentok.Ekeke

Image Hosted by ImageShack.us
close up sikit..Laaa apasal macam teddy bear ni.HeheheEmoticons


2 comments:

Anonymous said...

Tumpang singgah yer.Comel anak awak.Suke sgt lawat blog ni.Tak byk blog org Brunei yg saya jumpa.

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Tq sbb sudi lawat blog saya.Apasal tak tngglkn nama,web ke.Boleh knal2.Tukar2 email.:)

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.