Pages

My 3H

My 3H

Thursday, August 27, 2009

Seisi menjawab tag dari Ain dan Ieda

Yuhuu,dah lama rasanyer aku tak jenguk blog aku ni.Tengok2 aku kene tag ngan ain dan ieda.Haha.Hari tu sibok aku gelak pic nae dan eyna.Seronok gak.Nampak beno sporting diorang.Tengok lagi pic ain dan ieda.Tak tahan la wei,memang gelak.Tapi tetap cute rupe2 diorang tu.

Memandangkan diriku pun di tag,aku pun korek2 la pic aku.Lama tul aku cari ada ke?Sampai tanya kat huby aku.Dia ada simpan la wei.Tapi bukan kat pc,dalam hp dia.Hampeh sungguh.Ada ka patut dia simpan gambar tu.Sebab memang dia yang snap pun.So jom layan seisi menjawab tag ni.

TASK: upload satu pic anda yg paling ridiculous @ hodoh (WAJIB). Snap secara spontan depan pc lg bagus...

Image Hosted by ImageShack.us
adushh,memang hodoh ok!


1. kenapa anda rasa pic tu ridiculous?
-Ketika ini aku teramat lah letih,aku baru jek selesai seisi mengemas dan memasak.Bayangkan je la.Tym2 nak baring tu,tetibe je huby kacau.Siap snap2 lagi gambo aku yang hodoh ni.Huhu.Nasib baik tak keluar macam rupa singa.Apa2 pun memang dashyat la rupa aku masa ni.Hahaha.

2. Di mana ni?
-Kat dalam bilik jer..Atas katil tempat aku beradu.

3. senaraikan rakan2 yg ingin anda TAG
-haa,nak tengok gak teman2 bloggers2 aku ni sporting ke tak.Ekeke.Di bulan pose ni sporting2 je la ye.
1) ira156
2) antz83
3) g.ban
4) mrs. g.ban
5) kak ziela
6) yongnoina(mama nabila)
7) jiey(mama ian)
8) intan(mumy arissa)
so kepada yang tersenarai,anda insan terpilih.Hehehe.So jangan malu2 jawab tag ni ye.

4. Ucapan anda?
-aku rasa teramat lah lega.Akhirnya selesai jugak aku buat tag yang agak mencabar ni.Kalau takde tag ni,memang korang tak kan nampak rupa aku yang hodoh tu.Kalau boleh nak delete je pic ni Wahaha.


15 comments:

Ain said...

tahniah sebab sahut cabaran.. hahaha.. mmg lawak2 la pic2 tag ni.. hahaha

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehe ain.. Tu la kn..Memang wajib gelak nengok pic2 yg kena tag ni.Bangga tul aku dpt sahut cabaran ni.Hahaha...

MuNiRa @ uMMi RaYYaN said...

intan... akak dah jd follower blog intan ni... nanti, jemput2la ke blog akak ye... hehehehehe

**Nae/Naz** said...

huhuhu tahniah! menjadik jugak den try sebar virus sewel ni hahahah

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Kak munira,tq ye sudi jd folower.Ok,dgn amat berbesar hati intan akan jenguk dan listkn blog kak munira :)

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehehe nae.. Walau apa pun jua cabaran rela ku tempuhi.Tahniah gak buat nae,kerana berjaya memulakan virus sewel ni.

K. Ejja said...

kah3x... ni nye pic lg sengal.. wakakaka... air liur leleh ada x? hahaha..

Mu da tau FP den kan..? Senang2 moh le dtg.. tuko2 komen.. heheh...

Ni nak cr pic c Hadif.. kalo senang, nanti den edit kan. heheeh..

K. Ejja said...

ops.. lupa lak.. kalo mu nak reply.. jgn la reply sini... nanti den x prasan... Mu reply kat FP den jo la yo.. heheh..

Psst... kat ne koleksi pic c Hadif ni?

K. Ejja said...

ops... lupa lg 1.. nanti tiap kali ms komen kat FP den tu.. jgn lupa buh nama & "link" blog mu ni.. supaya senang den membuat rondaan trus scr berkala.. wkakaka..

** jgn mara... komen 3x nih.. heheh

Intan said...

He he he...nampak sgt muka bengkek penat...ekeke. Sproting lah intan nie :)

Eh eh my name tak de kan dlm list tu....lalala.

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Intan..Nama intan ada la intan senaraikan.Hehe.Yang dlm bracket mumy arissa tu.Sila la buat,intan pun tak sbr nak tengok pic intan.Hehehe.

Anonymous said...

Hi, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.
I am attempting to find things to improve my website!
I suppose its ok to use some of your ideas!!

Have a look at my blog: Http://Chestfatburner.Com/

Anonymous said...

Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your web site is
magnificent, let alone the content!

my weblog http://chestfatburner.com/

Anonymous said...

Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
Any way I'll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

Feel free to surf to my web blog; Efficient excercises regarding treating man boobs

Anonymous said...

Hey very interesting blog!

Have a look at my page jasmin live

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.