Pages

My 3H

My 3H

Saturday, September 12, 2009

Hadif n babah

Ni laa aktiviti lapang huby aku dan anak kesayangan dia tu.Huby aku suka sangat letak kepala dia kat walker hadif,hadif apalagi dengan riangnya menarik2 rambut babah dia.Tapi babah dia tak kisah,sebab dia rasa macam kena massage.Haha.Hentam la babah,suke2 dia je suruh anak main kepala tu.
Sambil2 'bermassage' tu,huby main cak2 ngan hadif sampai hadif gelak besar.Suka sangat tengok anak dia tu gelak.Sudahnya aku yang jadi mangsa berjaga tengah2 malam,sebab hadif ngigau.Huhu macam tu la hadif kalau dah letih bermain,gerenti ngigau nangis2 kadang2 siap gelak lagi.Babah dia bantai je tido.Ish...Geram geram geram(upin-ipin's style) huhehehe.

Image Hosted by ImageShack.us
mula2 gosok2 kepala babah dia

Image Hosted by ImageShack.us
lepas tu main tarik-tarik rambut

Image Hosted by ImageShack.us
ni tengah geram

Image Hosted by ImageShack.us
dah mula dah aktiviti main cak cak...


macam ni la gayanye kalau suruh suami tolong tengok2 kan anak.Main,main dan main.Hahaha.Tak pe la,yang penting aku dapat relax sebentar..Sebentar je ye..Jadi hozwife ni waktu rehat tak menentu okay.Tambah2 kalau anak kurang sihat,kene 24 hours ngadap dia.Mana lagi nak masak,cuci baju,kemas rumah semua kena curi2 masa.Apa2 pun semua dah jadi kebiasaan.Kata orang 'alah bisa tegal biasa'.Seronok gak coz dapat tengok anak membesar di depan mata,tangan aku sendiri yang jaga,didik dan suapkan dia.Syukur sangat2.

1 comment:

Intan said...

Suke je hadif main ngan daddy dia :)

Kan kan Intan, syukur sgt yg kita sendiri menjaga anak2 kita nie...tak dpt nak bygkanlah camne lah kalo org lain yg jaga anak kita. Dengan mcm kes yg tak elok kia dengar...mintak di jauhkan lah.

Apa pon anak2 kita insya'Allah akan mendapat yg terbaik dari kita!

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.