Pages

My 3H

My 3H

Thursday, September 17, 2009

Terimalah kad raya dariku



Kepada teman2 blogger,fb dan HA..serta keluargaku terimalah sekeping kad raya dariku.simple2 je ye,aku tak expert nak customize gambar2 ni.hehe.yang penting ingatan setulus ikhlas dari intan sekeluarga.Salam aidilfitri maaf zahir dan batin.




4 comments:

Jiey^Mien said...

Selamat hari raya..

Ampun dan maaf dipinta andai ada salah dan silap dalam berbicara..

Salam Syawal,
Jiey-Mien-Rayyan

Intan said...

To Intan & family,

Intan nak ucapkan Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin ye :)

Luv...Intan

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hy jiey..Slamat hari raya gak buat jiey sekeluarga.Intan pun nak minta ampun dan maaf andai ada slh silap.
Kirim slm kat c cute ian tu ye.Tak lama lagi ian dh nak beraya.Nak pakai baju baru..Seronok kn.Hehe.

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Selamat hari raya gak to kak intan sefamily.Arissa comey tu sure dh smangat nak berayakn.Alahai gerenti cute dia pkai bju kurung.Tk sbr nak tengok pic dia..Ehe.

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.