Pages

My 3H

My 3H

Thursday, October 8, 2009

Hadif 9 bulan

Ni la salah satu entry aku yang tertangguh.Sepatutnye aku post masa 3hb hari tu,tapi tak nak la kacau dulu entry untuk raya 2009 tu.Tak syok la pulak nanti kan.Hehe.

Cepat betul masa berlalu,macam tak percaya jek anak teruna aku dah pun berusia 9 bulan.Maknanye 3 bulan lagi genaplah usia dia 1 tahun.Alahai,macam tak puas je aku peluk2 dia tym masih baby,masa tu seronok je peluk dan cium dia.Sekarang ni,mak ai nak peluk kena kuat2 sebab dah pandai protes.Siap jerit2 lagi,lepas tu tampar2 muka aku dan abah dia ngan tangannya yang bolat itu.Huhu,very da noty kannn.

Okaylah apa pencapaian Hadif setakat ni ye.Hadif sekarang ni dah boleh duduk sendiri,letak je kat lantai.Dah pandai balancekan badan,kadang tym nak tumbang cepat2 je tangan hadif buat balancing.Ehehe.Tapi kekadang hadif sengaja tumbangkan badan,huhu macam semalam kepala hadif terhantuk.Agaknye hadif saja nak tarik perhatian mama.Mama lak leka je nengok tv huh.. Feel Guilty..So guilty.Sori ye sayang..

Image Hosted by ImageShack.us
sukanyeee Hadif dapat duduk kat atas meja nenek tu ye..Baik2 tau sayang jaga jatuh


Hadif dah pun ada 4 batang gigi,2 kat atas n 2 kat bawah.Janganlah try2 nak kacau part mulut dia,sure kene gigit.Sakittt.Huhu.Mama dia ni pun dah dua kali kene.Gara2 nak tengok mr.gigi Hadif tu.Hmm..Tang gigi atas tu macam gigi sponge bob la sayang.Apa kes tu?Hihihihi

Dah pandai pilih nak kat mama atau abah.Kalau abah takde,memang kat mama je yang lekat.Ha,sekali abah dia ada.Mama dia ni memang tak pandang pun(jeling je).Mama hulur tangan kunun2 nak dukung pun dia buat dek je.Jelez la mama macam ni,laaa..Kes jelez kat siapa ni.Jelez kat abah ke?Kat Hadif.Wehehehe..Takpe2 anak abah la katakan.

Lagi,kalau kite nyanyi .."if u happy n u know it clap ur hand" dengan cepatnye dia akan tepuk tangan.Hehe.Very da clever anak mama ni.Ni sebab hari2 hadif tengok kartun Barney,hadif banyak belajar dari sana.Gud anak mama.Kekadang ada masa hadif tak nak buat clap2 tu,dia duk tenung je sambil senyum2.Malas le tuuu.Takpe belajar pelan2 ye sayang.Tak leh la pandai terus nanti kene cop anak ajaib lak.Huehehe.

Hadif lum pandai merangkak lagi ler,tapi dah berkali kali dia try nak buat position merangkak.Lepas tu tak jadi,Hadif macam takut2 je nak buat.Hadif tak nak merangkak kut.Nak jalan terus agaknye,boleh mama kejar2 kan sayang.Tak pe la lambat atau cepat tak jadi masalah.Bagi mama yang penting hadif membesar ngan sempurna dan sehat.Syukur alhamdulilah.

Hadif Qusyairi 9 bulan yang lalu*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Image Hosted by ImageShack.us
fresh... n so fragile...

Hadif Qusyairi sekarang...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Image Hosted by ImageShack.us
gambar tebaru,aku snap malam tadi.Ehehe.Nampak teruna dah anak mama ni ngan fesen rambut ala2 askar.Abah dia la yang request ni.Layan je la.Ehe.


No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.