Pages

My 3H

My 3H

Thursday, October 22, 2009

Tukar wajah lagi

Tadaaaaa..Hehe blog aku dah salin baju lagi..entah ni dah yg keberapa kali la.huhu aku ni memang jenis yang tak kan berhenti selagi belum dapat yg menepati citarasa aku..agak2 yg ni boleh la bertahan,tu pun tak tau utk jangka masa berapa lama.mana la tau kut2 aku terjumpa templates yg lebih menawan.huh tak kuat godaan sungguh la kan muahaha.

So far aku rasa sweet gak lah theme blog aku ni(puji sendiri ni ehehehe),especially da kaler.very2 menyamankan mata berbanding yg before kaler dia agak2 suram macam tak ceria je bak kata akak aku hahaha kurang asyam jawa betul la..tapi nak tukar templates ni memang makan masa gak la.sebab nak save semua mak nenek widget.cara aku senang je aku copy jek html mcm ticker,gambar2,cbox tu ke microsoft word.dah selesai tukar templates paste je semua ke tempat2 yg kite kehendaki.chewah..ni pun nasib baik tym2 aku ada mood nak tukar,tambah2 lak aku kat rumah mak aku,so senang ler hadif ada yg jaga.siap ada yg offer mandikan dia lagi ehehehehe relax le n kerja aku menggodeh blog ni pun smooth jer..


No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.