Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, November 24, 2009

Hadif & majalah

Dah lama tak update blog.rasa malas lak sebab sibuk layan anak teruna aku yang sekarang ni dah makin lasak.semenjak dah pass merangkak habis 1 rumah dia geledah.tak cukup ngan bilik,dapur pun dia terjah gak.haha.
Satu je yang aku kene aler sgt2 dia merangkak sambil kutip benda.huhu.benda yg amat kecil pun dia leh nampak,bile dah lekat kat tangan terus masuk mulut..eyyy..bahaya tu cayang..sebab tu aku sentiasa sapu n mop lantai rumah untuk pastikan lantai bersih n selamat.huhu lotih jadinya.

Ni aku tempek aksi2 hadif yang sibuk nak baca/koyak majalah wanita aku.huhu.

wah,apa dalam tu ye,hadif nak tengok la


susahnye nak ambik,help la hadif ni mama


owh,ada majalah mama rupanye..nak tengok la best ke tak


Mama tengok la hadif dh pandai baca ni


Ewah2 kusyuknye anak aku ni baca,bijak betul anak mama ni,tapi majalah ni tak sesuai untuk hadif la cayang...so aku pun tukar la majalah tu ngan softbook dia...meh tengok apa yang jadi...


Alaa mama bagi softbook la pulak


Hmm..boring la buku ni mama.nak buku yg tadi la


Haa,dah dapat pun



Tengok la tu,hadif langsung tak minat ngan softbook dia tu.nak gak ngan majalah aku.bila dah dapat terus hepi siap senyum2 lagi,so aku rampas la.nanti koyak le cyg...

Hadif nak merajuk ni mama..uwaaa..



Uwaaa..mama jahat


Haha lama tu hadif buat merajuk macam tu,aku buat tak layan terus melalak..hehe..alalala bucuknye...sayang anak mama~


4 comments:

mzira said...

Blavih neh ank buahku ah.mcm staie kn bca majalh wanita a2. . .nnti ko dib ma long ggt tgnmu :p

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Au sz,blabih bnr..cm bnr g ea mlyt 2 majalah ah.yata brabis ku tawa.
Wakakaka gigit jgn tak gigit :p

Jiey^Mien said...

Rayyan plak antu newspaper..
:P

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Yeke jiey..alala nakalnye ian..tu la budak skrg ni.dh demanding tul kn..apa yg kite pegang tu gak yg diorang nak.hehe.

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.