Pages

My 3H

My 3H

Thursday, November 12, 2009

Tidur





Tengok la gaya anak aku ni tidur.ni kisah semalam la ni,entah kenapa la dia tak mau renggang langsung.aku alihkan pun,boleh lak dia balik semula tidur kat kaki aku ngan mata dia pejam,nangis2 lak tu.geram sangat.terpaksa lah aku tunggu sampai dia betul2 lena,huhu.

Sekarang ni makin menjadi jadi manja dia.nenek dia la jadi mangsa dukung dak bam bam ni.macam la badan dia tu ringan sangat.hehe.

*esok huby balik.horrayy.rindunye kat huby.tadi huby msg sekarang ni diorang dah otw ke airport Frankfurt menuju ke Singapore,delay 8 jam.lepas tu baru la terbang ke Brunei.

*tambahan lagi: sedih sangat tak jadi join cute baby costume contest yg dianjurkan oleh kak intan sebab tak jumpe costume yg sesuai untuk hadif.dah byk tempat cari.huhu.kak intan nanti buat contest lagi ye.insyaallah intan akan join.


No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.