Pages

My 3H

My 3H

Saturday, December 19, 2009

cerita Hadif pasal burung

Hai semua..ini hadif tau.mama bagi chance utk hadif buat entry kali ni.hikhik.cian mama,mama moody cikit la hari ni.coz mama hadif tu menderita bengkak gusi.huhu tentu sakit kan.tapi mama tetap layan hadif ngan abah ngan penuh kasih sayang.

Ni hadif nak cete tentang tadi pagi.hadif,mama n abah pi lawat rumah baru nenek Saiful.before sampai sna.abah singgah kedai nak beli minuman sebab abah haus sgt,cuasa sekarang panas tau.

Nak tau tak kat sebelah kedai tu manyak sangat burung acang.hadif teruja sgt,smpai lonjak2.

mama,hadif nak bawa balik burung2 tu leh tak?



sonoknye kalau dpt main2 ngan burung2 tu kn mama




alaaa,tak aci laa abah syok sndiri kat luar


Abah cm phm2 je hadif nak join kat luar,abah terus keluarkan hadif dari kereta.sonok tau,tapi hadif sedih laa burung2 tu terbang jauh tak mau kawan ngan hadif.



kejarrrr....hikhik jht la abah hadif..cian kat burung2 tu baru je nak singgah,tapi sonok gak.hehe


Punye la asyik hadif ngan abah main2 ngan burung2 tu.sampai mama pun dh duk bising.sebab nenek dh sms,dia ingat kitorang tak jadi datang.hehe.
Hadif hepi sgt la hari ni,sbb jumpe mcm2 binatang.kat rumah nenek Saiful td hadif tengok hamster dan rabbit.comel sgt.tapi mama dh lupa nak snap gambar.sayang laa,mama janji ngan hadif next tym nak snap gambar hadif ngan hamster dan rabbit tu.

Okay la,hadif dh penat arr taip2 ni.hadif nak nenen n titon laa..papai ol.....

4 comments:

Rizziela said...

wah! hadif dah pandai main dengan binatang kesayangan yer...

lain kali minum susu banyak2 sikit..boleh g kejer burung2 tu yer sayang

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehe hadif suke la main2 ngan binatang2 tu aunty ziela.kat rumah hadif tak de la.
Ok aunty ziela,lps ni nak minum susu byk2.hadif nak cepat2 pandai jln,nanti leh la main kejar2.ekeke

uzzeh said...

debab nye hadif nie..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Takde la debab sgt hani..dh susut sikit bdn dia.sbb dh lasak sgt.hehe..

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.