Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, May 19, 2009

suprise from my hubby

my b`day pd 17 mei yg lepas,yg ke 25thn.i`m getting older now haha.alhamdulilah b`day thn ni me dh jd mommy le.cm tak caya je.hehe..n i`m so hepi dgn kezutan yg my hubby buat.mlm tu jiran me dtg lepak2,as usual la.coz she bored,kami pun sembang2.then my hubby minta izin le kuar jap,me pun suruh la sbb maybe my hubby tak mau msuk cmpur hal2 perempuan ni.kah3...
then jiran me pun balik,my hubby pun dtg dgn muke selambanye itew.hehehe.





my hubby tetiba je minta me ambilkan biskut jacob`s,me ckp la dlm ati buang tabiat ke laki aku ni mlm2 mcm ni minta biskut sbb kejap lagi dinner.so me ambilkan la sja,siap ready pinggan lgi..then..toing..me nampak a present dlm tin roti jacob`s tu..hepi giler yo..hehe tapi at first pura2 la tanya hubby.kah3.senyum2 je my hubby,me apalagi terus peluk la n kish2 manja huahuahua...






sambung lagi..ekekeke..after dat my hubby minta minuman sejuk lak..me yg sedang hepi ni tak byk songeh terus je ambilkan juice dlm icebox..jeng3 me ternampak kotak kek..haha lagi la suprise giler.siap melompat lagi..ekekeke.



then me n hubby buat la party b`day berdua(actually bertiga..tapi hadif..hmm..biasa la sdg zzzzz..)hehehe.hadif bagi peluang mom n dad la tu.
kek b`day aku yg dh redy utk di tiup lilinnya.ekeke.my hubby sempat suruh me buat wish lagi.ekekeke..
ni laa acara potong kek..terus dinner..
i`m so hepi dat nite..thank u so much hubbyku.takkan ku lupakan party b`day ne,yg dihadiri kita berdua sahaja..so romantic.i love u so much babah...

majlis mandi belawat & berdzikir


Little princess Nur Qisya Dania



Pd hari jumaat,15may..our family n family sblh hubby my sis telah mengadakan majlis mandi belawat dan dzikir marhaban.tanda kesyukuran my sis Nora n her hubby Fauzi dgn kelahiran cahaya mata pertama mereka Nur Qisya Dania yg lahir pd 10 march yg lepas.acara berlangsung dgn meriah.tapi sygnya aku tak byk snap pic.huhu.sbb bz dgn hadif yg turut serta keluar tym berdzikir,tmbah pulak hadif meragam nak tido.mandi belawat ne adalah adat org brunei bagi yg telah melahirkan anak pertama.tak semua yg mengadakan majlis ini hanya sesetengah yg masih mengamalkan adat ini,my sis dpakaikan dgn pakaian ala2 pengantin n her daughter mcm princess hehe.di mulakan dgn acara dzikir marhaban dan menabur bunga rampai.then barulh turun kebawah berziarah dgn jemputan yg hadir,baby pun turut serta tujuannya adalah untuk memperkenalkannya kpd yg hadir n para jemputan di minta menaburi bunga rampai kpd si ibu n baby.hmm fruz tul aku tak snap pic2 spjg acara ne berlangsung.



ini la baby my sis,sempat gak aku snap pic dia,tomeikan..mcm snow white.hehe.ne b4 acara bermula.



anak teruna aku tumpang baring sebentar kat rocker qisya,hisap puting lagi..hehe tandanya dh sleepy la tu..

Saturday, May 9, 2009

congratz my hubby



Congratulations babah! Ehe..Alhamdulilah..hari jumat lepas my huby dnaikkan pangkat.Dari L/kopral ke Kopral.Happy giler my huby,smpai balik2 msg me.hehe.me lagi la hepi n proud to him,sbg sorg isteri yg menyokong dlm kerjayanya.chewahhh.hehe.
So my huby pun ceta la yg diorang teruk kena ragging.kena double,belari,hentam,baring n disiram.huh..balik rumah habis basah baju.haha.rela je la bang..sbb ni dh jd tradisi diorang pd sapa2 yg dnaikkan pangkat.even naik sarjan.hehe.
At last,my huby pun ckp ini smua berkat penat lelah n jua rezeki Hadif..manatau anak kedua nanti naik sarjan.huahuahua,lama lagi tuuu..btw..aminnnn..hehe.

Tuesday, May 5, 2009

Hadif 4 bulan dh

Yeaaa..My hadif 4 bulan dh,hmm tak trasa.Mcm bru je me lahirkn hadif.
Perkembangan hadif now..

1.Suka d dukung,nangis f d simpan dlm crib r rocker

2.Pandai guna ulit dh tym tido(blue blanket my first car)

3.Buat bunyi motor n bubbling

4.Ketawa sekuatnya f di agah

5.Dh start mkn nestum kelmarin,nestum beras + susu.4 scoop,skjp ja abis.Beseleranyee..Hehe


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
close one eye..Gud..Pandai hadif mama..Eheheh..


Image Hosted by ImageShack.us
Hadif jd pooh..Chuppp..Baaaa...

Friday, May 1, 2009

Aksi Hadif dgn rmbut baru

Ni la wajah anak teruna ksygnku dgn rambut baru.Hehe.Close up ckit bru teserlah.Macho woo..Kahkahkah..


Image Hosted by ImageShack.us
Alala mcm merajuk anak mama ne...


Image Hosted by ImageShack.us
hobi di masa lapang,isap jari jemari.Smpai bunyi2 lagii..


Image Hosted by ImageShack.us
Chakz! Kantoi,bru sadar mama snap pic kh..Ehehehe..Bulatnye mata..


Image Hosted by ImageShack.us
Syok kh duduk ah...


Image Hosted by ImageShack.us
Eeeiii...Sukanya diaaaaa..Ekekeke..


Image Hosted by ImageShack.us
encem boy...


Image Hosted by ImageShack.us
No camera plzz~...Haha..
Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.