Pages

My 3H

My 3H

Sunday, January 3, 2010

Hadif dah 1 tahun!



Alhamdulilah..hari ni 3hb januari,tepat pada jam 4.32pm genaplah Hadif Qusyairi berusia 1 tahun.wah,anak mama dh besar rupanya.tak terasa cepat tul,mcm baru je mama mengandung dan melahirkan hadif.mcm tak percaya je anak mama dh melangkah ke usia 1 tahun ni.ehe.

Apa yg mama doa dan harapkan agar hadif membesar ngan sehat.jadi insan berguna,jadi anak yg soleh serta pintar serta taat dan menghormati org tua.amin.

Alhamdulilah gak majlis sambutan hari jadi hadif dh pun selesai semalam.ni kira celebrate advance la sebab mama nak nyempatkan malam minggu tu.
Next entry mama akan post gambar2 n cerita tentang birthday party hadif tu k.mlm ni kite kena tido awal sebab esok hadif ada appointment klinik nak timbang,ukur tinggi dan cucuk untuk 1 tahun.
Hadif jgn nangish esok ye,be a strong boy! HAPPY 1ST BIRTHDAY SYG,MWAHZ..BETAPA MAMA DAN ABAH MENYAYANGI HADIF LEBIH DARI SEGALA-GALANYA....

2 comments:

uzzeh said...

tahniah hadif!

Intan said...

Happy Birthday Hadif!!!

Semoga menjadi anak yg soleh buat kedua ibu dan ayah ye sayang :)

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.