Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, January 13, 2010

Hadif from a baby to a toddler

From now,Hadif Qusyairi dh no longer a baby.he is a toddler! Hehe.but for mama n abah u r still our baby.
Alhamdulilah sepanjang hadif jd baby.senang je nak jaga hadif.start dari pantang lagik hadif jenis yg tak byk ragam.mama tak pernah rase kurang tidur.cume bangun bagi susu je.senang ckp hadif ni easy going baby.waktu demam je agak remeh n kelam kabut,tu pekara biasa la kan.

Ni ada beberapa pics hadif waktu baby dulu.tak byk sbb mama ambik dari fb je.yg len ada dlm lappy.mls nak transfer.coz mama update entry pun trough hp je.hihi.

newborn hadif,very small n fragile.smpai nak mandikn pun rasa takut.baju2 semua longgar2.huhu.


1 month,dh berisi sikit


2 month,makin bam bam kan




3 month,pipi dh mcm kuih pau.sedap dgigit huhu


4 month


Sekarang.......


my toddler! Encem tak?hehe.Hadif still can't manage to walk yet(masih takut2)but able to stand properly by himself.he move by crawling with high speed.haha.hmm..rasa tak sbr nak tengok 1st step dari hadif.cpt2 la bejln k syg.mama dh tak larat nak dukung2 hadif.


Tengok la berubah2 wajah hadif ni kan.hihi.mostly yg ckp rupa hadif fotokopi mcm abah dia.susah nak dgr org ckp mcm mama.hmm..takpe la kite tunggu adik hadif lahir nanti.nak tengok mcm siapa lak.hehe.kes tak puas hati la ni.

Apa2 pun.mama n babah syg sgt2 kat hadif.hadif lah cahaya permata hati mama dan abah yg pertama,yg sulung..mama hope hadif will grow sehat n boleh jadi sorang abg yg penyayang.jgn suke buli2 adik nanti tau.hehehe.. mmmwahhhhx..

12 comments:

Rizziela said...

makin handsomela Hadif

memang nampak ketara perubahan muka hadif since lepas melihat dunia sehinggalah bergelar anak teruna...

sungguh cute

uzzeh said...

hihi tahniah ye hadif da jd todler..satu je yg x berubah,mata hadif boolat..kiut sgt..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Tq ziela..hihi.tu la kan memang jauh berubah rupe hadif kn.skrg dh nampk rupe nakal tu.huhuhu.

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Tq hani..a'ah mata hadif tak pnah brubah tetap bolat dari dulu.tak tau la pesen mata siapa yg dia folow.hehe

RnZ Photo JB said...

Tup..tup nengok hadif setahun dah bujang la, moga dapat adik yg sihat & dapat kawan baru

K. Ejja said...

Wuiyyyyooooooo.. da jd bujangan seeeehhhhhhhh... :)

Dr kecik mmg ada iras muka dia.. x lari.. tp ms kecik bolat, da bsr, susut sket.. da bjg le kataaaa... byk 'projek2' besor nak handle.. wakkakakakaa...

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehe rnz.. A'ah hadif dh bujang dh.alhamdulilah.amin moga adik dia lahir sehat.
Btw,rnz ni siapa ek?bru pnh nampak.hihi.apapun tq so much sbb dh sudi lawat blog intan ni ;)

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Wakakaka tul kat mu tu,byk beno 'projek' yg dia handle.tgn tak ckup,sampai kaki pun ikut sekali.tak puas2nye nak ngemas.huhu.
A'ah dulu hadif bolattt.skrg dh susut.lasak sgt.belum dpt 'kaki' lagi tu.dh dpt nanti tak tau la camne.

Okid said...

uiks...dh lain laa muka hadif...nmpk dh laa muka budak bkn lagi bb..heheh...encemm....

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Wah okid..dh ada blog ke?apasal tak bgtau intan ni.ehe.nanti intan folow k.
Tu la kn memang dh nampk teruna hadif kn.mcm budak dh nak sekolah.ekekeke

K. Ejja said...

bile nak hapdet woi..? den da hapdet.. hehe..

Okid said...

intan..br laa cuba2 buka blog..hehhe..nnt intan follow laa yer..okid xreti laa nk invite org...hheheh..

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.