Pages

My 3H

My 3H

Saturday, January 9, 2010

Majlis sambutan hari jadi Hadif Qusyairi

Alhamdulilah Hadif Qusyairi dh pun berusia 1 tahun.dah besar sekarang anak mama ni kn.hari jd hadif jatuh pada 3hb jan.tapi kite buat advance party pada 2hb jan.sbb nak ambik mlm minggu.so tak panas la kn buat tym mlm.

Majlis mlm tu berjalan ngan lancar.kite buat sederhana je.acara bermula ngan bacaan doa selamat,pemberian goodies to ol budak2.mak2 budak pun nak gak tau.hehe.lepas tu acara tiup lilin(mama yg tolong tiup ehe) n potong kek.jenuh mama nak pegang tgn hadif sbb hadif nak terkam kek aiskrim strawberry tu.plan awal nak buh kartun spongebob.tapi dah habis kene book.so tukar la ke upin.cantik gak.hadif pun minat gak kat kartun upin ipin tu.

Selesai potong kek tiba la tym for makan2.menu pun agak simple je malam tu ada nasi ayam,mee rebus kuah ubi manis,satay ayam,daging n urat,desert coctail & pencuci mulut buah limau mandarin.

Selesai je makan2 terus la ke acara lucky draw.tym ni la yg paling havoc.padahal lucky draw main2 je.takde la special sangat.yg ada cume brg2 dapur,brg2 sekolah n permainan electronic games.

Banyak gak hadiah yg hadif terima mlm tu.alhamdulilah,rezeki hadif.mama n abah pun tak perlu nak beli mainan n baju2 buat masa ni kan.hehe.

Ok la ni ada beberapa pics sepanjang birthday party tu berlangsung.so..take a peek!

















4 comments:

Rizziela said...

Happy belated birthday Hadiff

semoga membesar dengan sihat & menjadi anak yg soleh...

Anti hanya mampu berdoa dari jauh....semoga hadif menjadi anak kebanggaan mama & papa

Noina said...

Hepi Belated birthday Hadif..

Wow..meriahnya besday party..hadiah pun banyak :)

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Tq aunty ziela..mwahz..ok,hadif janji nak jd anak yg soleh dan jd kebanggaan mama n abah

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Tq aunty ina..ehe memang best..mama n abah tak yah nak beli baju2 n mainan hadif.ehe..tapi hari tu mama beli gak bju baru.sbb tak tahan nengok baju2 comei.ekekeke.

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.