Pages

My 3H

My 3H

Thursday, January 21, 2010

Tower ring toy Hadif

Hadif dh pandai susun la mama,tengok ni


masukkan satu persatu ke tower


wah! Hadif dh buat tower tinggi2 la mama


Tower ring toy hadif,brand Nuk je


Fuh 1 minggu lebih tak update blog.ni gara2 mood hilang.bahan memang byk,nak taip tu yg agak2 berat cikit.hehe.
Tengok la gelagat anak mama ni main tower.mainan tu dh lama beli pada bulan lepas,mama suke sgt ngan mainan ni.dh lama idam sebenarnya.hadif dh besar ni baru beli,tu pun jenama nuk je.tak yah la yg mahal2 sgt kn syg.yg penting ada ring n ada tower.hehe.

Apa yg mama tau toys ni boleh meningkatkan prestasi minda anak untuk berfikir.belajar counting,mengenal warna dan belajar untuk membezakan shape yg kecil dan besar.
Hadif sekarang dh pandai main,dh tau cara nak masukkan ring tu ke tower.tapi kena tunjuk la ring mana 1 dulu yg patut masuk.kalau tak dia main hentam keromo je.haha.

Tu pun kalau angin baik,kalau datang mood tak ok.memang hadif tak nak langsung.ring2 tu habis la dibaling2nya.siapa yg tukang putik..mama gak..huhu cian mama.dah la perut makin boyot.hadif sengaja je buat mama tertunduk2 cari ring yg tergolek bawah kerusi.

Takpe la yg penting hadif happy ngan toy tower tu.nanti mama nak tengok hadif dah boleh susun sendiri ring2 tu mengikut susunan.hadif kan anak mama dan abah yg bijak.kan sayang...


6 comments:

Rizziela said...

wah! dah pandai sekarang abg Hadif..

Haziq masih belum lagi..nak kena ajar gak budak kecik tu

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehe..bru je pandai.dlu pun mcm haziq gak.tak pandai nak main.yg dia tau nak gigit2 je toy tu.
Takpe ajar pelan2,lama2 nanti sure haziq pandai

Intan said...

Clap clap clap tuk hadif!

Pandai dah dia ye....arissa pon main gak toy itu. Bagus kan toy mcm nie...sambil main sambil belajar ;)

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hihi tq kak intan.hadif dh boleh dberi arahan.tu pun ikut mood dia.wah..arissa pun main toy ni gak.gud,patut la bijak hehe.memang toy ni berguna sgt coz boleh main sambil belajar.. :)

Okid said...

wah bijaknya abg hadif...dh pandai main susun...bgs gak eik permainan nie..nk kena beli utk adik haris gak nie..skrg dia bg apa2 pn..pegang skjp je..pastu main lempar2..adui laa..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehe.tul tu kene beli gak utk haris,mana tau dia pun expert main toy ni.toy ni bgus 4 minda anak2.tambah2 yg lasak cm haris tu.hehe..

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.