Pages

My 3H

My 3H

Friday, February 19, 2010

Horrraayyy!

Hip hip horray!! Haha..apa kene ngan tajuk entry mama ni kan.ni nak sorak buat anak mama la,sebab dh 'dapat kaki'..baru dalam 2,3 hari ni hadif rajin jatuh bangun nak melangkah.tapi kekadang tu malas gak,mayb bagi hadif berjalan tu lambat nak sampai.lebih cepat merangkak la kn cayang.

Alhamdulilah,walaupun hadif kategori lambat gak nak bejalan.1 tahun 1 bulan lebih baru pandai,sebab hadif dari nak merangkak pun lambat.. 10 bln lebih baru pass.mayb sebab tu lambat kut sebab belum puas nak merangkak lagi.haha. Sekarang ni anak mama berjalan masih macam robot,terhuyung hayang tapi at least hadif dh tunjuk kat mama n abah kan..hadif dh boleh jalan jauh,dari bilik keruang tamu n dapur.rebah2 tu tak kira laa,memang dh jadi asam garam.hihihi..

kekadang sampai geram gak sebab hadif malas sangat,geram tengok dia lebih prefer merangkak.huhu.apa la mama hadif ni kan,orang baru je pandai belum pass lagi la.takpe la pelan2 k sayang,lama2 nanti hadif akan berjalan ngan laju n siap berlari lagi.so from now,mama kena standby energy untuk kejar hadif nanti ok..

sempat posing lagi tengok mama pegang hp nak snap gambo


suke tengok hadif berjalan,tergedek2 pungkok dia macam pinggu hehehe


tangan maintain genggam,nak balance kan badan la tu kan



1 comment:

Rizziela said...

Bestnya Hadif dah pandai berjalan...

mula-mula slow la sikit...lama-lama nanti mesti laju kan? mama x larat nak kejar plak

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.