Pages

My 3H

My 3H

Thursday, February 4, 2010

Katil single Hadif

Petang tadi katil single hadif dah sampai.katil ni mama ngan abah beli kemarin.susah sangat nak cari katil yg sesuai,banyak tu memang banyak cume out of budget.hihihi.akhirnya jumpe gak.memula pergi ke dayang damit furniture.langsung takda katil single,lepas tu zoom ke jackhan.lawa2 giler katil dia,yg dasyatnya mak ai harga katil2 kat sana ribu riban.tebeliak bijik mata jap.huhu.sudahnye pi ke court,jumpe la yg simple ni.harga pun ok.buat pe beli yg mahal2 kan.hadif bukannye besar mana lagipun.

Mama beli katil ni pun bukan la utk hadif tidor kat bilik sendiri.ni cume jadi extension ngan katil mama n abah je.katil kite kan queen,mane muat 3 org kn.before hadif tido kat playpen.tapi playpen terpakse disimpan nanti adik pulak nak pakai kan.lagipun hadif dh tak selamat kat dalam tu,dah pandai nak terjun.bahaya la.

Mama dah berani nak letak hadif tido atas katil sebabnye hadif dah pandai turun sendiri.memule dia buat reverse dulu,then julurkan kaki kebawah sampai rase dah pijak lantai terus turun.pintar anak mama sekarang ni.tak mcm dulu main hentam je terjun katil,knun2 nak buat stunt le tu.akibatnye jatuh melebuk ke bawah.sampai mama fobia nak letak atas katil.

So start malam ni hadif tido sebelah mama la ye.senang mama nak peluk2.tu pun kalau hadif nak.sebab hadif ni jenis melasak tak hengat kalau dh tido.tu yg sampai terhantuk kat playpen.tu kire ok lagi.kekadang kaki dia ternaik kat palang playpen.dasyat tul anak bujang mama ni.

Tapi bile adik dah lahir nanti kite terpakse tukar position tido lagi le.hadif kene tido sebelah abah.mama lak sebelah playpen adik.so fair n square kan.hihihi.

katil baru sampai,hadif tengah testing ok ke tak


nak test baring lak,siap mengeliat lagi.haha


amboi2 katil hadif jenama crown lagi,katil mama ngan abah brand tokyo je


katil hadif dah pun siap pasang cadar.tema blue je,hadif kan boboi


dah jadik besar pun katil kite kan.boleh la hadif duk golek2 sana sini.hihi.takde la nak sesak2 ngan mama dan abah lagi


Insyaallah hadif dah besar nanti,kite buat bilik tido untuk hadif sendiri ye.mama dah teridam2kan bilik tidor untuk hadif,mama nak bilik tu complete ngan tempat belajar sekali.berangan la dulu,lama lagi laa nak dapat.hadif baru je 1 tahun 1 bulan sekarang ni.hehe.

7 comments:

Jiey^Mien said...

comel katil hadif!
=)

Rizziela said...

bestnya hadif dah dapat katil sendiri

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hihi tq jiey.comel ke?biase2 je.katil pjg,orgnye kecik je.haha..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

A'ah kak ziela,semalam nyenyak je dia tido kat katil 2.tapi melasak tak ingat smpai ber alih ke katil kite gak.
Ni pun terpakse beli sbb nk prepare playpen tu utk adik dia nanti.hihi

Ain said...

amboi hadif.. syoknyer dah ada katil sendiri yer... lawa lak tue katil dia.. abg ahnaf nk tumpang tdo blh? hihi

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Memang syok la abg ahnaf.meh la join skali.leh kite main lompat2 kat atas katil.cnform mama tak mrh kite sbb diorg kn syg kat kite.hihihi..

Anonymous said...

Yes indeed, in some moments I can phrase that I acquiesce in with you, but you may be inasmuch as other options.
to the article there is still a suspect as you did in the downgrade issue of this demand www.google.com/ie?as_q=advanced security administrator 11.6 ?
I noticed the utter you have in the offing not used. Or you profit by the black methods of inspiriting of the resource. I have a week and do necheg

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.