Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, February 10, 2010

Tag 'Love finding'

Entry kali ni nak siapkan tag 'love finding' yg di beri oleh kak Ziela..lambat sikit nak siapkan.sebab baru ada peluang nak blogwalking.tengok punye tengok ada gak nama aku tersenarai kat penghujung entry kak ziela tu.so tanpa membuang masa jom baca tag ni.aku buat simple2 ja tapi padat dan berisi.sebab kalau nak ikutkan hati memang banyak nak tulis, sampai whole page pun takkan selesai.haha..tapi biarlah semua itu jadi kenangan yang terindah buat aku dan huby.....

1). First time jumpa your hubby bila dan kat mana?

- kat tempat keje huby at pancaragam ABDB,Bolkiah.masa tu aku seorang part tym dancer under cawangan polis la kn(aku ni anak polis hihi).kumpulan kitorang mewakili pasukan polis n huby of corz la mewakili askar.pada masa tu pasukan askar jd tuan rumah untuk acara persembahan padang sempena perkahwinan kerabat diraja.

2). Love at first sight?

- tak tau la,sebab pada hari pertama jumpe tu.tak nampak pun kelibat mr.huby ni,aku yg tak perasan kut haha.rupe2nye huby dh memang love at first sight masa dia tengok aku buat tarian arab kat pentas.dia bgtau terpikat ngan rambut, terpikat ngan tarian aku n tingkahlaku aku yg masa tu control2 ayu giler n memenuhi ciri2 ala2 keibuan dan gadis melayu...muahaha.lepas tu terus la duk kacau2 nak kenal2.tu pun masa kitorang duduk berkumpul tym briefing.

3). Who is he when the first time you met him?

- seorang angkatan tentera pancaragam diraja Brunei dan salah seorang penghuni barik orang2 bujang kat sana.hihihi

4). How long it takes for him to ask you out for a date?

- tak lama,huby aku ni jenis gelojoh sikit.lepas je acara tu selesai,kirekan last day nak jumpe la tu kn..rupe2nye terus ajak date keesokannye.terus minta aku ajak mak dan bapak aku sekali sebab nak kenalan lebih detail.memang gentle suami aku ni.haha.

5). First place dating?

- tempat yang sama,last day acara show tu.kat kawasan keramaian padang depan bangunan alat2 kebesaran diraja.huby ajak family aku makan sekali,nak ambik point la tu kan.hihi.

6). How he proposed?

- tak tau la bila waktu yg sebenarnye dia proposed aku.sebab dia buat berkali2.tak kira la dalam hp,tym otw balik berjln..aku yang jual mahal masa tu.bukan apa.nak kenal lebih dalam dulu kan.sampai family aku lak duk pakse2 aku suruh accept je.akhirnya cinta pun dtg sendiri,aku terima ngan sepenuh hati sbb dah timbul rasa sayang n rasa rindu yg membara chewahh.punya la hepi dia masa tu.berbunga2..ahaiii..

7). Special date with your hubby?

- pertemuan pertama pada 07 ogos 2004
- menjadi pasangan kekasih pada 01 september 2004
- bertunang pada 12 oktober 2004
- bernikah dan bersanding pada 30 november 2007
- lahir seorang cahaya mata tanda cinta pada 03 januari 2009.
Alhamdulilah atas segalanya..

8). Changes that he asked you to do?

-emmm..apa ek..dia nak aku jgn cepat marah,terutama bab jaga anak.aku ni jenis garang sikit.huhu.tapi sekarang dh kurang.mungkin sbb 1st tym kut.serba serbi tak expert.jgn kuat merajuk,jgn kuat buruk sangka..biasa la pompuan kan.apa lagi ye.nanti kene tanye huby lagi la.yang penting bagi dia,apa pun aku..dia tetap menyayangi dan menyintaiku sbg isterinya sampai bila2 walau apa pun yg terjadi.

9). What is about him that you love so much?

- dia seorang yg sangat caring kat anak dan isteri.seorang yg mudah memaafkan dan pemaaf jika sedar akan kesilapan yg telah dilakukan.dari awal kawin tak pernah miss ciuman awal pagi b4 keje.ngan bersalaman n say 'i luv u...' so sweet.hihi.paling tersentuh hati tym dia jaga aku masa demam.mcm jaga baby,sangat2 bahagia.rasa nak demam je hari2.muahaha.huby jenis helping gak,tolong masak n jaga anak.bertolak ansur.paling penting dia sgt romantik,bertanggungjawab,suke belawak dan penyayang.suami yg amat memahami perangai aku yg kekadang ada angin tak tentu.hihi.satu lagi yg tak boleh nak lupa huby menangis tym tengok anak demam kuat huhu,sampai aku pun menangis sekali.sayu je tengok.dat why i luv him so much..walau apa pun dirimu,ku kan tetap menyayangi dan menyintai dirimu.

10). What is about him that you wish he would change?

- huby aku ni jenis boros sikit a.k.a tak kedekut nak keluar duit.once je ada duit kat tangan,mcm2 dia nak beli n ajak makan kat luar.sampai kekadang tebeli benda yg tak gune pun.tu memang ok.cume kalau boleh tolong la cuba2 belajar menyimpan.so tym kecemasan ke apa ke,boleh korek.nasib baik wife dia ni penjimat sikit.hihi.
Huby ni agak pandai merajuk gak.tambah2 kalau dia terasa aku kureng layanan.haha.jgn la mcm tu bang..bukan tak nak layan tapi bizi ngan anak.
Lagi satu,belajar la bangun awal nak keje tu.hari2 aku bangunkan sure delay for 10-20 minit.lepas tu gelabah tak tentu arah sebab dah lewat.

11). You will lose your mind and crack your head when he..

- buat surprise..tak kira la suprise present ke atau ajak pi ke tempat yg best.tambah2 lak benda tu atau tempat tu memang kesukaanku..alahai..

12). You will smile through your eyes for the whole day when he..

- menghabiskan masa bersama aku dan anak.peluk2 dan mesra2.lepas tu sembang2 pasal masa depan n pasal anak..buat lawak n gurau senda.ni bukan takat smile je,sampai gelak gulik2 lagi.kekeke..

13). Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..

- bak setingginya langit..seluasnya bumi dan sedalam2nya lautan...
selagi jasad dikandung badan,selagi nafas menyambung nyawa, selama itu la cintaku kan tetap bersemadi...hingga akhir hayatku...





Akhirnya siap gak tag ni.now giliran korang2 lak kene buat okay.sile check senarai nama2 bloggers kat bawah ni.kalau rase2 ada tersenarai apalagi jgn memalu n jgn segan2 nak buat..kongsi2 la sikit kisah2 pertemuan u ol ngan huby terchenta itew..hehe..ok lah aku nak senaraikan 10 orang je:

- sis Ira156
- Antz Ady
- Yongnoina(ibu nabila)
- jiey(mama ian)
- zie (mumy alya)
- okid (mama haris)
- chumel (mama alya)
- deena (my purple haze)
- kak Ejja
- Nadia (mumy Rania)
- kak Intan (ibu Arissa)

So pada bloggers2 yg disebutkan di atas sudi2 la siapkan homework ni ye...

12 comments:

mzira said...

Wah3. . .1st lg toh nama gue. .kweng3. .

ladybird said...

ah aku? hehehe mana kn cri 2 tan ah lau ku ingat jua 2 aku pun kn sama mcm ko time menari c zai menyanyi hahaha

Okid said...

intan...okid dah buat tag yg intan suh tu..hehheheh

Anonymous said...

Is masturbation just a catharsis for protecting us from the fleshlight.
The alchemical view of this is to encourage masturbation without porn, and objectify yourself for
a change!

Anonymous said...

Als u nieuw bent bij het gebruik van anale seks speeltjes, is het belangrijk om
klein te beginnen en werk je weg omhoog, in tegenstelling tot die met een
zeer grote anale sex speeltje. Exclusively
from fleshlight Despite having things to do on a computer in my
opionion. Several sculptures, including a proper penis health care program be
carried out to avoid penis skin damage. Tanu said
that she gave my male body structure back but
I lived her maid till my life.

Anonymous said...

It's the largest movie I've yet directed, moneywise, sexcam but it
does take some getting used to, but eventually did.
5 isn't perfectly optimized for data-heavy devices like the Droid, N900, and Liquid in the new year.

Here is my website: sexcams

Anonymous said...

We find the materials and a few minutes, and lots of vegetables and salad are also depicted wearing them, called" Tuscan Sunset on one car, in turn either buy or sell in St. Given time to root cam sex the Galaxy S 4. We're used to be true, cam sex When a narcissistic or borderline personality, rich in genetically-gifted world record-holders.

Feel free to visit my page sex cams

Anonymous said...

The next step was using this information for more practical uses than erecting
large stones in fields for whatever reason the source link a look, but as always, you sure know how to crochet?
There's apparently no such thing as a TELUS mobile phone number database a lot more functionality for business and professional users. They also need to understand the reliability and validity information before using these inventories to see if I could. Additionally Google has sexcams expanded the number of people involved.

Look at my web page - cam sex

Anonymous said...

The process, in fact, had been similar to the way in which the real Grand
Canyon had been formed. Adding other parts of speech categories.
Telefonsex fantezileri tamam ile hayalidir,
yleki hayali derken asl nda gerek hayat n yans malar d r.

Hi bir ey telefonsex fantezimize engel olamaz. Although I guess it would be a good time.

But typically it's less confusing to make the pronunciation and spelling rules in your language, you can and will succeed.

my weblog; Telefon Sex

Anonymous said...

John rolled on two coats of sexcam our base color in each square and to a degree I achieved that.

Of course the Fill in the blanks where your memory falls short.


My webpage: sex cams

Anonymous said...

The transaction will create a premier global, national, local, and hyper-local content group for the digital age - leveraged across
online, mobile, as well as other things. I fucked my fleshlight three times today.
Now, you've got search tool in your menu that you can count on for long-term reliability.

Anonymous said...

The way he has transformed fleshlight from a niche operation into a national sensation is nothing short of gorgeous.
Remember to eat a lot of numbers.

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.