Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, March 9, 2010

Eheh mcm berjanji


Image from: google

Hehe..apa yg mcm berjanji tu.korang tengok la pic kat atas tu,ada 4 orang mak buyung..ni la aku nak cete pasal 4 orang dlm keluarga aku yg sekarang ni tengah mengandung..orang2 tu adalah..of corz le slh satunya aku..ehe..yg 3 lagi ialah kakak aku yg sulung dan sepupu aku 2 orang..

Memule memang tak sangke langsung.tengok lak due memang tak jauh..

-Bulan depan (april) insyaallah sepupu aku bernama ayu akan melahirkan anak keduanye.anak yg 1st gegirl,moga2 dia dpt boboi lak kali ni.

-Bulan 5 sepupu aku yg bernama Noraini lak akan deliver 1st baby..sekarang ni dah sibuk ngan persiapan barang2 baby.ye la anak pertama kan,teruja sgt2.tambah2 lak memang lama dh tunggu.

-Kemudian diikuti lak aku yg akan melahirkan pada bulan 6,due sebenar 8 julai..kalau ikut tarikh scan lak pada 2 julai..tapi doc kata mungkin tak sampai bulan julai,penghujung bulan 6 akan bersalin.insyaallah.

-Bulan 7,kakak aku punye turn lak akan melahirkan anak yg ke- 4..harap2 akak aku deliver pada 15 julai.ahaha..sebab hari tu adalah hari kebesaran kat sini iaitu hari keputeraan kebawah duli.untung tau sape2 yg deliver pada tarikh tu,akan diberi hadiah2 yg special.huhu.

Haa..korang perasan tak yg kite2 ni akan bersalin tiap bulan bermula bulan depan di hospital yg sama nanti..jeng3..uhuhu dah makin berdebar lak ku rasa walaupun ni kali kedua.

yg lawaknye,orang siap tanya lagi..berjanji ke korang buat?..pandainye korang buat ye..haha..ingat senang ke.
Ni lah yg dinamakan rezki,cepat ke lambat ke semuanye telah ditetapkan.chewah dh emo lak..

Apa-apa pun semoga kami ber 4 selamat melahirkan baby2 yg sehat dan sempurna..amin ya rabbal alamin..

Note: nama untuk baby kedua aku ni dah ready tau,uhuk2..aku dah standby dua nama..ye la utk boy n gurl.aku dan huby dah conform nak taruk huruf H dan Q gak,sebab dh terlanjur ngan nama Hadif Qusyairi tu.so teruskan je la.nak tau? Ehehe..tak yah la ek,wait baby keluar dulu baru aku umumkan.hihi.


4 comments:

mzira said...

Amin. . .mudahan masin mulutmu bby quh lahir 15julai.ngeh3. . .

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Amin sis! Ahaha.. P jn lupa lau dpt hadiahnya.share2 ah.wawawa

mzira said...

Astee. .share2 g toh.that all 4 my bby.aku pun na ampit x toh.waa. . .angan2! :p

Intan said...

Mudah-mudahan kesemua 4 ibu mengandung ini selamat melahirkan...amin!

Tak sabar tgu nama adik hadif nie :D

P/s: Intan tak check lagi ke jantina baby?

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.