Pages

My 3H

My 3H

Monday, March 29, 2010

Happy birthday hubbyku...

Hari ni tepat 29hb march adalah b'day huby aku..yg ke... Tit tit tit..hahaha..yg ke 31 tahun daaa..mcm tak caya je huby dh msuk 30 an *psstt..perangai ngalahkn budak2..oppsss..ehehehe..jn marah ek bang.tak baik tau nanti cepat tua le lagi..

So semalam celebrate b'day encik huby berdua je.tak de la sambut besar2 tu kan.just tiup kek,mkn kek n aku bagi hadiah.tu pun simple je.hehe.but.....he really2 love it! Sukenyeee..tu pun aku buat surprise tepat2 jam 12 tgh mlm..opps..tapi lewat sikit ler,sebab semlm kita lantak layan movie 2012(huhu baru nak tengok) tambah2 lak hadif dh sedap tidor.memang tak perasan jam dh berlalu.
Huby pun sampai merajuk sikit..hamboii..merajuk sebab dia ingat aku dh lupa nak wish birthday dia *kan aku dh kata perangai ngalahkan budak.huhahaha..lepas dh wish birthday,tium2 pipi bagai..(lalala~) terus aku ajak pi dapur.keluarkan kek dari icebox..actually bukan kek la,tapi sebenarnya tiramisu.sebab memang dh teliur nak rasa tiramisu kat yutaro tu.tu pun kecik je.ye la dh tgh2 mlm,berdua lak tu.buat pe la kek besar2 kan membazir + tak romantik..adoii.hahaha.

So meh la sudi2 tengok aksi2 kitorang berdua semalam.daku rasa macam dalam zaman2 bercinta pulakkk.huhuhu..

aksi encik hubby tiup lilin yg terpacak kat tiramisu..b4 tu siap dgn doa n wish lagi..1 batang je cukup,yg penting menyala.ehehe...rasa tiramisu tu memang wallaa! Sedap sgt,terasa pes coffe n cheese dia tu..kecik mcm tu pun mcm tak larat nak habiskan,sebab dah kenyang b4 tu byk mkn snacks huhu


pose ngan hadiah,last minit la aku beli hadiah ni.tu pun memang tanpa pengetahuan huby.ehehe...tengok la beg tu gambar teddy lagi.muahaha..tapi takpe yg penting ada simbol love2 tu.ok apa..ermmm..isi dia? Jeng3...


ni la dia...perfume dashing SPEED & deodorant dashing STYLE..Ni slh 1 brand perfume yg huby minat sgt.tym buat hantaran nikah dulu pun dia request brand dari dashing.so alhamdulilah huby sgt hepi n teruja ngan hadiah yg ku berikan..tapi memang wajib suke la,kn isteri dh bagi tu.ehehe


"sebagai tanda terima kasih dariku utkmu sygku..." oppssss...ni huby yg ckp ler.. *blushinggg*


semoga ikatan perkahwinan kita berpanjangan ,sepanjang2 nya usia kita berdua dan takkan luput di telan usia hingga ke akhir hayat..


★ Happy birthday my hubby...Tons of love your way today and may all of your wishes come TRUE..
Love from me,ur wifey..Intan... ★

1 comment:

mummyar said...

epi bday ye hubby intan...moga panjang umur...bahagia selalu..

intan..nt amik award kt my blog ye

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.