Pages

My 3H

My 3H

Monday, March 1, 2010

@ Tamu Selera

Minggu lepas kite bertiga pi dinner kat Tamu Selera yg terletak di Bandar Seri Begawan.ni planning mr.hubby la,sebab dah teliur nak makan ikan bakar.so lepas shopping brg keperluan dapur terus zoom bandar.

Hari tu kan pay day,so apalagi tempat tu penuh sesak.sampai kene pusing ulang kali nak cari parking.nasib baik la ada lagi meja kosong dekat lak tu ngan tempat ikan bakar tu.kite pun order la menu yg simple2 je,mkn pun dua org je kn.hadif belum boleh join lagi.suap2 sikit je.hihi.kite order nasi putih 2 pinggan,ikan bakar sambal percik,sayur campur,ayam msk sweet n sour dan minuman lak aku order air longan n huby mintak ice lemon tea.semua tu cume $23.murah giler kan.byk lak tu setiap pinggan.memang tak habis,so tapau bawa balik je.tak rugi la kan.mana taknye makanan2 tu memang cukup untuk 4-5 org.haha.

Makanan2 kat sana memang sedap2.mcm2 ada,nak steamboat ke,nasi ayam penyet ke.tongkeng ayam kat sana pun sodap(penggemar ni)haha.yg paling femes kerang sos tiram dan air kelapa dia sebab pure kopek terus minum.nak makan nasi lauk campur pun ada.tu pun laku gak,sedap kut.kite belum pernah try lagi.

Nanti2 nak pi makan kat sana lagi.kite memang jarang sgt nak turun bandar,mcm le jauh sgt kan.tapi tu la kalau takde keramaian memang tak syok nk pi sana.rasa sunyi je.beza kalau ada acara keramaian contohnye tym hari keputeraan kebawah duli pada tiap bulan julai.memang sesak giler la jadinye.sebab ada gerai jualan,persembahan pentas dan mcm2 lagi.

Huhu tahun ni nampak gayanye tak dapat turun la.sebab masa tu aku masih dalam pantang kut.takpe la.kite pi round2 je nanti bawa anak2 tengok lampu2 lip lap.hihihi.

sedapnye hadif gelak main ngan kipas dia,tak tau la apa mende yg lucu sgt tu


mr.hubby posing jap sambil tunggu order sampai,background tempat ikan bakar lagi


aku pun nak join posing sekali hihi


horray..menu dah sampai


ayam sweet n sour,sayur campur n ikan bakar sambal percik.mmm..sedap sedap sedap...


hadif pun join sekaki ngan pinggan kosong dan sudunya sebab kes tak mau diam dalam stroller.sila abaikan huby aku kat sebelah yg tengah kusyuk melahap ikan bakar muahaha

2 comments:

Intan said...
This comment has been removed by the author.
Intan said...

Adoi lapar terus tgk lauk pauk itew ;)

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.