Pages

My 3H

My 3H

Thursday, April 1, 2010

2010 TOP BLOGGER AWARD



Tanpa disedari rupenya aku telah pun di beri award ni oleh mummyar..tu pun baru perasan setelah check text kat c box.ehe.sori ye mumy..tak perasan.sebab dh lama tak buat blogwalking.once masuk blog mumy je terus sekaligus baca topik2 yg dh ketinggalan.

Huhu memang tak sangka masuk list gak blog aku utk menerima award ni oleh mummyar.alhamdulilah 10hb April tahun ni,genap la 1 tahun usia blog aku yg tak seberapa ni.bagi aku masih baru lagi.apa2 pun andai di izinkan aku akan terus berblogging,tujuan aku nak simpan semua memori2 yg indah dan penting kat dalam ni.nanti dah tua2 boleh refer kat sini je..ye la kalau nak tulis kat diari memang malas je kan.lagipun dah out of date je.hihi..dgn online blog ni senang je boleh upload pic,boleh sembang2 kat c box dan yg paling penting aku nak tambah kenalan.so pada blogger2 ot there,jgn le malu2 kalau nak tukar link n jadi follower k..yg jd silent reader ke(tu pun kalau ada hikhik) sudi2 le kenalkan diri.kita tak kan rugi apa dgn ramai kawan,malah menguntungkn.boleh sharing2 cerita kan.kehadiran korang amat di alu2 kan.

Ok laa nak siapkan kerja yg di mintak oleh award ni lak...

1. thank and link the person that give you the award.
- thanks a lot to mummyar kerna dh sudi bagi award ni,kite baru je kenal2 kan.tapi mcm dh lama kenal..walaupun jarang nak tnggalkan text n komen ehe..tq so much..

2. Pass this award onto top 20 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
- So ni la antara top 20 bloggers yg aku selalu singgah n suka sgt baca cerita2.actually semua bloggers yg aku dh link tu memang semuanya menarik,n memang semua aku singgah selalu.tapi syarat dh minta 20 je,so ikutkan je lah..

1. Sis Ira
2. Jiey (mama Ian)
3. Kak Ziela (mumy Haziq)
4. Yong Noina (ibu Nabila)
5. Ain Ahnaf
6. Kak Intan (ibu Arissa)
7. Hani (mami Nawfal)
8. G ban
9. Deena (mrs.gban)
10. Antz Ady
11. Eyna (mama Aleesya)
12. Ida (mama Arissa)
13. Kak Ejja (ibu elyss)
14. Zie (mumy Alya)
15. Nadia (mumy Rania)
16. Chumel (mama Alya)
17. Okid (mama Haris)
18. Nae (ibu Harraz)
19. Kak Munira (ummi Rayyan)
20. Kak Sweetsal

Pada teman2 yg dah di senaraikan ni sila lah ambik award korang ye.. Ni kire anugerah buat korang le ni selama berblogging.chewahh..hihihi..

4 comments:

mzira said...

Eyh aku pun ampit jua kh?malu ku kn ambil eyh.hehehe

mummyar said...

hehe...i ingt blog intan tau....nnt selalu2 la jengah my blog ye...

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Woi..malu2 ok ek segala ambil sja wah.. Dpt award yo..ekeke..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehe.. Ok mummyar,sure intan akan jengah blog mummyar tu.no hal nye..ehehe..

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.