Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, April 14, 2010

Budak kacamata

Hehe terasa rajin nak update blog tapi tak tau nak update pasal pe..tengah2 blur sekali open image folder,aku tengok byk koleksi pic2 hadif berkaca mata hitam.gambar tahun lepas pun ada..ehehe..

Jom cuci mata tengok gambo2 anak teruna aku yg bergaya sakan dengan kacamata ni..nak update tapi rasa malas nak taip panjang.so upload je la pic2 ni,caption pun aku malas gak nak buat.haiyaaa malas tul la mama hadif ni..

love dis pic so much..credit to my sis in law..ehehe..















2 comments:

Rizziela said...

Haziq belum ada kaca mata lagi..

Kalau tak mesti handsome mcm Hadiff....memang cute sangat..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Ehehe.. Hadif nyer kacamata yg biru tu.yg lain2 tu semua org punye,hadif kene buli.. Nanti haziq pkai spec sure tambah hencem..

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.