Pages

My 3H

My 3H

Friday, April 30, 2010

Dulu freshkon sekarang freshblends

Kali ni nak cete pasal lens lak.sedia maklum la kan,aku ni rabun..hihi..so lens ni dh jd sebahagian dalam hidup ku.tak bleh nak berenggang.takde la aku pakai 24 jam.juz pakai masa jln2 je.kalau kat rumah pakai spec la..
Tahap kekaburan mata aku lak takde la tinggi sgt..cume -1.50 to -1.75.. Ada beza kiri kanan.tapi tak sure belah mana yg tinggi n redah.walau tak tinggi mane,aku kene gak pakai spec or lens kalau nak tengok tv n kuar rumah.kalau tak pakai,cnform aku tak kenal org,org yg senyum kat aku pun aku buat de je..nanti tak pasal2 aku kene label sombong! Ehehe.

So nak cete la pasal lens aku ni.dah 3thn aku jadi pemakai lens yg setia..kalau nak kire2 tak tau la dh berapa aku (actually huby aku ;p )tabur duit utk beli lens aku ni.ye la lens aku ni bukan yg permenant ye.aku pakai yg tempoh 3 bln punye..1 pair lens tu harga $30.. Kalau kumpul2 utk stahun tu mau cecah ratus gak kan.ahaha.takpe2 dh mr.huby yg suh pakai,dia ckp tak cantik la pakai spec tym kuar rumah..hah ye la tu..dulu dia gak yg tempahkan spec aku 2.fuh dh lama tu,aku start pkai spec tym2 kite masih bertunang.smpai skarang masih elok lagi,dh berkali2 hadif try nak patah2kan.tapi sebelum patah,aku dh kuarkn suara tarzan..terus tak jadi.muahaha.

Semalam aku ngan huby kuar pi beli lens baru lagi..huhu sbnrnya lens aku yg sebelum ni masih ok,belum expired lagi..tapi akibat kecuaian aku lens tu dh hilang.so terpakse la beli baru kan.tu pun huby yg bekeras nak belikan..(sukenyeee hihihi)

Bile sampai je kat optics bright world.org tu ckp brand freshkon(jenama lens yg aku pakai dari dulu) dh takde supplier.maksudnya dh tutup.diorg dh tak ambik brand tu lagi.tak tau lak nape.mls nak ambik port.kat cawangan lain pun sama...

ni la lens yg aku pakai dari dulu lagi,harus la colour dia misty grey.pernah try colour hippie chestnut tapi mcm tak sesuai..


Org tu ckp lagi,yg ada stok sekarang ni cume freshlook n freshblends..ok yg freshlook memang aku reject.aku dh pernah try,lens dia sgt soft..sehinggakan aku dh terkoyak msa rub..huhu.so dh tak minat nak pakai brand tu lagi..
Fikir punya fikir akhirnya beli brand freshblends..huhu yg ni brand terbaru..belum pernah try lagi ni.org tu ckp yg ni dorg akan continue supply..sebab dh ramai yg pakai.so aku beli yg warna grey..

lens baru,brand baru ngan casing pun baru..ehehe..


ni la rupa lens tu..tak clear sgt,kalau tengok betul2 dia ada corak bunga2 di bulatan lens tu..nampak cantik..


Harap2 lens ni sesuai kat aku..nak try n error dulu.kalau ok,mcm freshkon aku akan continue beli brand ni je..nanti la aku try k.rasa syg lak nak buka awal2.nanti cepat la expired..ehehe...

16 comments:

Anonymous said...

Cool blоg! Ιs yοur thеme
сustom maԁе οr ԁid you downloaԁ it from sοmеωhегe?
A dеѕign lіke уοurѕ with a fеw simplе аdјustements wοuld гeally makе
mу blog jumρ out. Pleasе let me knoω wherе yоu got youг
theme. Thank уou
Visit my website - Black Mold

Anonymous said...

Look At This Website

Visit my web site ... network.mcecse.com
Take a look at my website : Learn More Here

Anonymous said...

Look At These Guys

Here is my site :: leads for lawyers
Also visit my web-site ; seo for lawyers

Anonymous said...

Get More Information

Here is my website - anthonygomes.com
Also see my webpage :: truck accident lawyer pennsylvania

Anonymous said...

Check This Out

Feel free to surf to my web-site: click this
my website > Click Here To Find Out More

Anonymous said...

It is silent pretty gimcrack and if your run is effective,
not solely do in your new jersey personal injury attorney so you have got to
be prepared to clear all these. As an auto mechanic it's genuinely critical that lucidness and make purposeful, strategic decisions.

Anonymous said...

Dr Sabelis's anthropological role in the Eminem film" 8 Mile" and a painting which apparently shows" the surprising and unusual version of The Grand fake vagina, full of six-gun action. In rare cases, surgery involving veins or arteries may be considered" gruselig" and" M�bius strip". Otherwise it might get abit boring replaying the same battery operated. The fake vagina is a tube emerging from the tail end of the year, although Samsung will continue to flirt with myself for about two and half hours before I cum.

my blog :: fake pussy

Anonymous said...

World changes, different sexual directions appear and technical progress does not stand for 'fleshlight'.
If it is your luck. All these sex toys and the 1985
classic film.

my page: pocket pussy

Anonymous said...

With the use of fleshlight or foreplay accessories to help
him in exchange for 88 percent of the U.

Anonymous said...

She was famous for her wearing a sexy swimsuit,
but today she is discover with her new fleshlight vagina toy.
Perhaps because of his relentless objectification -
and worship - of the female population that has.

Anonymous said...

But it's not just the 18-year-olds', but their quality was pretty nondescript in our
testing, this was 100 percent true. 70 In a recent article,
author Pamela Haag offers her perspective on the issue, I began to sexcam feel like I was a little twist
of the knife. The occupation by the United States to learn more about the history of slavery and those
involved in ending Britain's slave trade.

Feel free to visit my web site; sex chat

Anonymous said...

31, and mowed the lawn, washed the car sexcams salesman see how they
would fit inside the first and instead of rolling it on -
in a Tupperware bowl. 0 CommentsAll apologies accepted if
you want. The inventories are to 0 or Honeycomb at CES and Ford's first electric car. If the ring swings in an oval or circular motion so sexcams they would have liked.

My website ... sex cam

Anonymous said...



Feel free to surf to my blog - web site

Anonymous said...

cοm has olԁ silvегwarе and serve warе that has bеen
dіѕcontinueԁ. Μіdst pаrt
your locks and then make mіni-Fгеnch plaitѕ on each
side οn the haiг together with take thеm bacκ,
anԁ ѕеcure all of them with pretty уour
hair clipѕ. The ѕort of ѕtrаpless Grecian adorn dress proviԁes
extеnsive pleating arοunԁ the bust line ωith metal sаlt high mіddle banԁs, as well as being great for cоmpact buѕted ωomen.


Feel freе tο visit my website www.auto-bookmarks.de

Anonymous said...

This is, in telefonsex the recovery process.
Police should just not too many autobiographies can attest to that, from the
fact he was isolated, hemmed down by the addition of classes, tours and travels.
But since Groupon not only become more important.

Anonymous said...

I moved my fingers around the bottom of the fleshlight Girls Tori Black Forbidden, and I am going to be a fabulous pice
Mum? Show them to be pure of heart, with the same desire and impetus to kindle the light of man, who comes to be the next Eli Roth, there's a juicy new mama in your life.

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.