Pages

My 3H

My 3H

Saturday, April 10, 2010

Layan hobi abah Hadif

Ptg kemarin kite pi layan hobi abah main rc drift kat kawasan Liang Toon Gadong.kat sana ada track yg dsediakan.nasib tak ramai org,yg ada abah hadif ngan kwn dia je.selalu hujung2 minggu bru la ramai n siap ada tournament lagi.tapi tak semeriah mcm yg ada kat kawasan Jerudong park.kat sana track dia lebih best n luas.yg kat sini utk biasa2 je.

Seronok gak bawa hadif tengok abah main.dia pun mcm minat je ngan rc drift ni.abah hadif pun dh plan tunggu hadif besar nanti nak beli kn hadif rc control gak.tapi yg simple je la dulu ye.yg abah punye ni agak mhl,spare part pun susah nak cari.ehe.mama iye kn je la.anak abah la katakan.kalau adik hadif ni gegurl,haa mama geng ngan adik lak.tapi kalau boboi lagi alamatnye kene join hobi abah ngan abg hadif gak la.so mama tukang tengok je.huhu.

Meh la tengok aksi2 hadif ngan abah dia ni.. Actually byk pic2 yg di snap.mcm biasa la semua tu nak upload kat fb je.hihihi...

kusyuk tul anak bujang mama ni tengok rc drift tu,mcm juri lak..hihi


dh boring duk dlm stroller,nak lepas lak.mama letih sgt nak kejar hadif ngan perot buyung ni.huhu.


abah trpaksa dukung smbil main,sbb mama dh surrender nk kejar dak noty ni..


tengok gaya hadif tu,mcm pro jek main rc..tapi sbnrnya dia tengok kereta lain..terror tu..haha


rc abah yg wrna putih tu,kereta mustang..yg hijau tu kwn abah hadif punye..diorang lawan drift berdua je ptg tu


b4 balik..abah hadif request lak nak pose ngan rc kesygan dia tu..mcm gaya org menang tournament lak.hihihi...


So lepas main tu kite pi lak jln2 kat giant (Brunei pun ada giant tau kat kawasan perumahan Kg.Rimba,tapi 1 cawangan tu jek) kite pi sana sebab nak beli barang2 dapur sikit yg dh kurang.lepas tu makan kat Ayamku..tu la aktiviti kite kemarin.sebab abah hadif off day seharian.boring gak kn kalau teperap je kat rumah.hadif pun hepi jek dpt jln2.mama dia lagi la hepi..ekekeke...

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.