Pages

My 3H

My 3H

Monday, April 5, 2010

Mandi pool

Hari sabtu lepas kite melepak je kat rumah nenek Muara.hari tu kan abah off day,mama lak kebetulan ada appointment kat klinik,kene minum glucose utk check gula dlm darah.alhamdulilah dh lepas pun azab mama minum air yg tersgt lah manis itu huhu.nanti nak tengok result mcm ne.harap2 ok2 je.

Petang tu lak ramai sepupu2 hadif kat rumah nenek gak.kite kumpul ramai2..mak long n mak ngah lak bawa pool plastik.so apa lagi hadif ngan sepupu2 seramai 4 org mandi pool kat depan halaman rumah nenek je.seronok sgt.hadif yg sememangnye gemar main air teramat la teruja.haha.1st tym mandi pool plastik tu,biasa mandi kat swimming pool je.kali ni mandi kat halaman rumah,tu yg heran je dia duk diam dlm pool tu..haha..

So jom la tengok pic2 kat bawah ni ye.. Rasa mls lak nak taip pjg2.huhu.sebab dh tiba masa nak tidorkan anak bujang mama sorang ni..hihi..

hadif ngan sepupu dia adik Qisya(anak mak ngah Nora)..diorang berdua mandi kat pool yg berair cetek je.hehe..sebab masih kecik..


hadif,qisya n kakak elly..kakak elly ni mandi kejap je kat pool ni.tak fun la tu sebab pool ni tak byk air.haha..


ni pool yg penuh air..kat pool ni ada abg reehan,abg azeeq n kak elly(anak2 mak long Ira) psst...mcm dh nampak berisi bdn kak elly ni,sekarang kuat tul mkn n minum susu..tak mcm hadif skrg ni mkn main2 jek.susah nak suap dia mkn,maklum la org baru 'dpt kaki' tak reti nak duk diam..huhu..rindunya kat bdn hadif yg sgt bam bam waktu baby dlu,anak mama ni pandai diet la..hihihi


tengok le gelagat abg azeeq yg duk sibok tembak air kat kereta abah dia n kereta abah hadif.haha.bls dendam kat kite yg tembak air kat dia..



haha ni kes takde keja..mak2 budak layan anak2 lawan tembak air..seronok gak,waktu kecil2 dulu tak dapat main benda ni..hihihi..



No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.