Pages

My 3H

My 3H

Friday, April 16, 2010

Rindu......

Mlm2 ni teringin lak mencurahkn rasa hati ku yg amat merindui sang huby..huhu..masuk mlm ni dh 2 mlm tido tanpa hubyku..kemana huby? Kenapa tak balik? Kenapa biarkan aku ngan hadif?

Oohhh sebenarnya huby menjalankan tugas.semua isteri2 tentera tak kira la daerah mana Muara ke,Tutong ke,Belait mau pun di Temburong turut mengalami rasa kerinduan mcm aku.semua tentera kat Brunei ni menjalani eksais. Latihan peperangan,ala2 menjaga keamanan.masing2 unit ada kubu.setiap kumpulan ada tugas yg diberi.mcm huby aku dia diberi tugas sbg rescue.

Ipar2 aku semuanya tentera.haha.bygkan lah kitorang 3 beradik tanpa suami disisi selama 2minggu..eksais ni bermula dari 15hb hingga 30hb april ni..tapi aku kira beruntung gak la sbb huby dpt balik kejap banding dgn yg lain.tak dibenarkan balik melainkan ada alasan yg kukuh.esok huby balik jap,sbb aku ada appointment klinik.horrayyy..terubat gak rasa rindu ini.

Hadif lak..setentunya lah merindui sang abahnya..kekadang bangun tido je dh cari abah..kalau hadif nangis mlm lak,sure abah yg diamkan n dodoikan hadif sampai tido semula.kalau mama sure tak nak.nak sora abah gak.nasib le semalam hadif takda nangis2,nenyak je tido sampai pagi.dia tau kut yg abah dia tak tido sama.

Kesiankan ngan para2 isteri tentera kat Brunei ni.semua menanggung rindu.kat fb je hampir semua buat status rindu kat huby,mish huby,rindu kat suami..aduhh... Sabar je laaa ye..nak buat mcm mane kan dh di beri tugas n arahan.so nak tak nak kene redha je laa.

Rinduku tiada siapa yg tau........ Chewah..jiwang mode dh ni.k lah.puas rasa dh luahkan rasa hati ni.mata pun dh ngantok.daaaaaa~

1 comment:

Rizziela said...

Siannyer kat intan....

Itulah nasib orangyg bersuamikan badan beruniform

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.