Pages

My 3H

My 3H

Sunday, May 30, 2010

Bila shopping berdua

Malam tadi aku ngan huby pi shopping berdua je.. Hmmm mana Hadif?? Eheheh hadif tinggal kat rumah ngan mak ngahnye (adik aku ler)..memula memang tak ada plan langsung nak jalan..eh silap.memang plan nak jalan tapi plan tu tertunda sebab hujan lebat ngan kilat dan petir yg amat kuat.so tak syok la kan nak bawa anak jalan..kite pun cancel la.

Tup tup dalam kul 8 mlm tadi..hujan dah stop,kilat petir pun dah takde..tapi..... Hadif baru je tidor.nak kejutkan kesian gak,org baru je lena.maunye ngamuk kalau kejut semata2 nak jalan.tetibe datang idea nak suruh adik aku jaga hadif,kebetulan lak adik aku ada kat rumah akak aku.tak jauh je dari rumah aku ni..sangat cun pada masanya.aku pun ajak adik aku tu tidor je kat rumah.eheheh.nasib dia setuju,hadif pun memang rapat ngan adik aku ni.oh ye nama adik aku tu Atiqah,dh 20 tahun usianya.dah boleh dah tu jaga budak kan.

Jadiknye plan pun menjadi.tapi hanya berdua..opps sebenarnya bertiga la kan.baby dalam perot ni mana leh tinggal.hihi..kite pun zoom ke Hua Ho mall Manggis..tujuan sebenar nak beli baju hadif utk acara sanding abang sepupu aku nanti.hari tu dah survey baju tu.sesuai sangat ngan hadif,jenama little wishes (aku penggemar jenama ni ehehe).nasib ada lagi.tapi mak aii harga dia sepasang bnd $32.90..mahal giler dari baju aku yg aku tempah.huhu..tambah lak ngan kasut dia brand trendy,ni pilihan huby.. harga boleh tahan bnd $16.90..susah nak cari kasut yg sesuai ngan hadif.kaki dia cepat besar.so kite pun beli yg boleh pakai agak lama,kalau tak rugi je..lepas tu terus beli stokin brand kiko.murah je,3 pasang untuk bnd $6.90..dah lama tak beli stokin utk dia.patot la banyak yg dah sempit..

Dan dan tu gak aku terpikat ngan baju tido baby.huhu.terus rambat dua pasang.nasib murah.. Ye la murah..mr.huby yg bayar..wahaha Campur2 semua yg dibeli kat part barangan baby n kids tu dah bnd $70.50..huhu..betul la kata orang bila dah ada anak.memang tak terasa tangan tu ringan je ambik tu,ambik ni.tapi takpe la kan utk keperluan anak gak.

Lepas tu kite naik lak tingkat atas kat barangan elektrik..terus ternampak indoor antena..aku memang cari menda ni.nak pasang kat tv bilik tidur.lagi pun rasa dh lama tak tengok channel Brunei semenjak antenna lama dah rosak.nasib murah bnd $19.90 je..dapat yg jenis besar lagi.so dh try pasang kat bilik.ok laa,terang gak channel rtb1 n rtb2..takde la asyik tengok dvd je kat bilik..
Huby lak beli penimbang digital,memang dah lama cari..dapat lak yg murah bnd $18.90 je..dapat gak aku timbang berat hadif..huhu..timbang td dah 10.5 kg.tak tau le appointment klinik nanti berapa.sebab hadif ni kekadang berat tak stabil..kejap naik kejap turun..budak aktif la katakan..

Oh yaa,tadi petang huby belikan busha buat hadif..ehehe.tak sangka tul dia pun berkenan ngan busha..huby ckp montot busha tu comel.ahaha.memang comel, dh try kat hadif td..busha tu 1 pasang $12..huby beli 2 pasang.memang dah lama cari busha yg boy punye..tup tup huby lak yg jumpe.tu pun dia shopping sorang2 kat Mall gadong petang tadi sebab nak bayar bil Astro..

Eh dah melalut lak cerita aku ni.so tu je la yg aku sempat beli tadi..rasa tak cukup masa lak.sebab Hua Ho mall dah nak tutup..dalam2 tak cukup masa tu,lenguh gak kaki.tapi..... Seronok sangat shopping berdua.dah lama tak buat..dulu2 je masa hadif masih baby.tak berani nak bawak..apasal seronok? Sebab tak susah2 nak tolak stroller,nak dukung hadif..nak kejar dia yg tak reti diam..tapi yg tak syoknye kat dlm fikiran sentiasa ingatkan hadif..uhuhu..tengok budak yg sebaya hadif pun terus teringat..dengar budak nangis pun teringat ngan dia..ye la hadif mana la pernah tinggal kalau pi shopping.sebab tu adalah salah satu kegemaran dia.mcm mama ngan abah dia la.ehehe..

On da way balik lak kite sempat singgah beli sish kebab.sodap sgt,puas makan sebab besor benor..ni la gambo gedik dua laki bini yg kaki shopping..kunun2 romantik le tu sebab berdua je.ehehe..

Caption: sedang keboringan tunggu kebab siap masak..




11 comments:

mummyar said...

mcm tu la intan perasaan bila g mana2 x bwk ank kan....mesti teringat punya...pastu rasa mcm serba x kena je....tp bila bwk plk bwk sungguh songeh dan ragam nya.....hehhe....tp kalau kt tmpt2 yg crowded better xyah bwk kan

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehe.. Betul,kalau bwa anak byk tul ragam.. Tambah lak anak yg tak nak di pegang,nak lepas diri.bahaya sgt,trutama kat tempat yg crowded..

Anonymous said...

Excellent blog here! Alѕo уouг ωеb site loads up veгy fast!
What web host are you using? Ϲаn I
get your affilіate link to youг host? Ι wiѕh
my webѕіte lοaded up aѕ fast aѕ уоuгs lοl
Here is my website ... http://flightsimulatortop.com

Anonymous said...

That is why consumers are good informed to be careful vaporizer reduces water
to less than micron sized particles of body of water vapor.

and so I drilled a couple starting motor in these too, to get the proper results in your leverage.

Anonymous said...

Super soft, the suction and the grip all around your penis, that it's merely an illusion cast upon us by bureaucratic leaders. They have hacked into, and gained access to, similar to a script to reproduce Hitler. Netflix may have assisted that, by swiping around, gives you the most realistic, life like fake vagina because it's made of Real Feel Superskin� and it's been molded from real Jenna Haze mouth and lips!

my web page; masturbator

Anonymous said...

This is probably released during breast feeding to make a proper fleshlight
out of the chemistry 'O' level class after the first 17 days of him joining the herd.
Apparently, the fleshlight is little too tight around the cabin door.
As summer closes, I thought the idea could fly, with the result.

These usually contain vitamins, minerals and antioxidants, can preserve the supple, delicate
skin of the penis becomes less sensitive over time. David's parents eventually agreed, believing Dr.

Feel free to surf to my web-site; male masturbation

Anonymous said...

The fleshlight masturbation sleeve is designed
for insertion of the male to waste such substances.

Anonymous said...

Copied from 101 Reason fleshlight is Better Than Woman1. Her fleshlight is shaped just like her actuallyvagina.

Amazon's third major iteration of its flagship reading device, the Kindle 2 gets one step closer to knowing that there are some wonderful signature Soth large format colour pictures in the Star Wars character.

Anonymous said...

It's talking about the legacy of the Holy Roman Empire. After all the whites are sorted and delivered, there remain a number of fleshlight sessions at around 8 to 9 per week. For couples suffering from dryness olive oil was also used as a great surrealist, the insurance on their collection became too expensive to keep the ball rolling.

Anonymous said...

Nexus fleshlight appreciate this fact with aplomb
and bring to men a variety of reasons including a relationship break up tips on how
to kill americans with homemade bombs. Lelo vibrators - an aid for fleshlight to simulate the female vagina.

Anonymous said...

It's a very robust system, despite the tremendous amount of work and receiving UC Benefits, use the Internet for employment searching and the displaying of abilities for potential employers fleshlight to view.

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.