Pages

My 3H

My 3H

Monday, May 10, 2010

Hadif & Barney

Semenjak perot semakin sarat ni,dah makin malas nak update blog.huhu.rasa hati tu memang teringin nak post entry tapi penyakit 'm' makin menjadi2.tapi kene la update gak kan.tak syok gak tengok post asyik bertahan kat entry tu jek.lelama naik habuk lak.hihihi.moga2 penyakit 'm' yg melanda ni tak berpanjangan.

So meh la layan cerita pasal anak teruna aku sorang ni.rasa mcm dh lama tak buat post pasal dia.ye ke? Hihihi.. Memang dah maklum hadif ni gemar sgt kat kartun barney.mana taknye dari umur 3 bulan lebih lagi dia dah tengok kartun ni.sampai dah tau pilih part mana yg dia suka.uhuhu.kekadang sampai pakse mama ngan abah dia ni pasang dvd barney tu.kalau tak layan conform mengamuk siap baling lagi dvd tu.huhu.ganas tul...

Sampaikan patung barney pun dh menjadi benda kesayangan dia.bangun tido je cari barney,sebelum n selepas mandi wajib gomol barney.siap peluk2 cium lagi.tu kalau jumpe yg live tak tau la apa reaksi dia.haha.sebut je barney,terus meluru naik katil dia bawa barney tu tempat kite.hadif dh kenal nama2 patung dia..ada 3 patung yg dh menjadi kesayangan dia.tapi yg paling dia sayang barney la kan.yg dua lagi tu 'doopey' (patung ala2 7 dwarfs snow white tu) ngan 'shrek'(yg ni semua dh kenal kn,yg bdn hijau tu) hihihi..lupe nak snap gambo patung2 ni.

Jom tengok aksi yg selalu hadif buat ngan barney dia tu..

ni tym nak mandi,sempat lagi dapatkan barney dia tu


dah dapat terus cium,siap bunyi2 lagi..sayang sgt le tu..


haaa..tengok siap bagi minum susu lagi,ni sapa yg ajar ntah..memule tengok dulu memang kelakar.mcm budak pompuan main baby2 lak kan.hihi..agaknye hadif tiru apa yg kite buat kat dia.bijak2...


No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.