Pages

My 3H

My 3H

Sunday, May 23, 2010

Koleksi Award

Fuhh.. Dh lama nak buat entry pasal award ni sebenarnye..tapi tu la belum ada masa yg mengizinkan..makin hari mood nak update tu makin kurang..agaknye sebab dh sarat2 ni la kan.tu belum lagi baby dh lahir,maunya besawang blog aku ni.nak layan kerenah dua anak.harap2 tak la terjadi sampai mcm tu kan.aku dah sayang ngan blog aku ni,tambah2 lak dgn award2 yg telah diberi.sangat2 hepi,tak sangka dapat.ehehe.

Memandangkan aku update post pakai hp je.so tak dpt la nak tempek award2 kat sidebar kan.sebab nak pakai lappy,ada problem la..internet setting dh weng2,padahal sebelum ni ok je nak online..sekarang langsung tak mau connect..sampai ke hari ni belum settle lagi problem tu..ingat nak hantar kedai je.suruh setting semula..so nanti2 bila dh ok,aku akan tempek award2 ni kat side bar yekk...

So terpaksa le aku tempek award2 ni jadi entry,then buat label award.so nanti senang aku nak cari nanti just klik kat label award tu jek...
Ni antara award2 yg terkumpul selama ni.sebenarnya dh lama upload..sori ye semua,sebab dh jeruk lama.huhu..yg pastinya daku amat2 menghargai award yg diberi ni..tq so much! Kalau ada bagi le lagi...ehehe...

Friendship award from mummyar tq so much!


Creative award fromkak Lynnterima kasih byk2 ye kak Lynn


Interesting blog award from mummyar lagi tq again dear! Yg ni jumpe tym2 redah entry2 mummyar yg belum sempat dilawat..ehehe..


Mother's day award from kakak aku
sis Iratq so much sis..yg ni pun dh lama di 'parap'(perap) ahaha..


Walaaa dh selamat pun ku simpan dlm blog.. Ke ada yg tertinggal ek?kalau ada sound2 je ye..ehehe.dh perasan org nak bagi banyak award.mcm la blog dia ni femez sangat.muahaha... Apa2 pun syukur dah dapat kan..blog aku ni pun baru je berusia 1 tahun pada bulan april yg lepas..alhamdulilah...

2 comments:

Lynn Nasir said...

sama-sama kasih intan..hoho!

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Ehehe kak lynn..sama2 kasih jugak kat u..

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.