Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, June 22, 2010

Ni la Hanif Qusyairi

Presenting our new bundle of joy..Hanif Qusyairi bin A.Sarisumardy..lahir 17 jun 2010..tepat jam 8.29 mlm..berat 2.860kg..pjg 54cm..dilahirkan secara c-zer gak..hanif lahir tepat pada usia kandungan cecah 37 minggu..sepatut due pada 8 julai dpn,tapi hanif dh tak sbr kot nak tengok dunia..so keluar awal.ehe.apa2 pun lega..penantian dh berakhir.dh tak pyh susah2 usung perut sana sini..huhu..

Abg hadif dia lak..cool je.aku letak hanif dekat2 dia..dia mcm nak tak nak.terkejut kot..sbb aku lama kat ward,tup tup pulang2 bawa baby..ehe..takpe la lama2 nanti dia akan tau yg hanif adik dia.skarang ni kn hadif masih kecik..belum kenal apa2 pun.nanti boleh main sama2 yg hero2 mama..

Memang tak suspect pun yg aku akan bersalin pada hari tu gak..nanti2 aku story kisah aku bersalin k..jom cuci mata ngan pic2 2nd hero ni..byk yg ckp tak sama mcm hadif..huhu..ye ke..biar le tak sama,tapi diorang memang adik beradik..yg penting tetap ibu bapa yg sama..ekekeke..

ni laa dia rupa baby yg aku kandung selama tepat 37 minggu...


macam muke sapa ek??


ni tym nak discharge wad..hero ni lyn tido je...ehehe..


wif dady..


Hanif bila buka mata...... Mata dia kecik je,sampai adik beradik aku gelar dia c 'cepet' (sepet)..mama aku lak gelar dia c jepun atau c korea..mentang2 la masa aku bersalin hari tu perlawanan world cup antara South Korea lwn Argentina..hahaha..dpt anak pun ala2 korea..mushi2...


6 comments:

Ain said...

comelnyer hanif... selamat berpantang yer Intan... kiss kan hanif tuk anty ain...

Intan said...

Tahniah Intan dan husband!!!

Sorry lambat sgt nak wish...tembam nyo Hanif! Mesti happykan now dah ada dua HERO :)

Rizziela said...

Wah! cutenya Hanif...
ada gak iras2 abg Hadeef.....

bestlah...ada dua hero...boleh pecah rumah nanti :D mama makin kuruslah jawapnya

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Ain: Ehe..tq ain..mwahz3x kish dari hanif buat aunty ain..

Kak Intan: makasih kak intan..ehe..tembom ke..mule2 lahir jek nampak besor,skarang dh kecut sikit..ehehe..alhamdulilah hepi sgt dh ada 2 hero,dh lepas pun penantian..

Kak Ziela: tq kak ziela..a'ah ada ckit je iras2 abg hadif dia..huhu..tu la confirm intan jd tarzan la nanti..

Okid said...

wah ini laa rupanya si hanif eik...comei laa..ada rupa abg hadif laa...tp mukanya mmg ikut muka asben intan la..xder pn iras intan..heheh...apa2 pn..selamat berpantang..pasni jd tarzan laa..hahha

mummyar said...

tahniah intan...best nya dpt bb lg...hehhe...sgt cute mcm abg nya la.....
pasni umah akan lebih meriah dgn 2 hero...hikhik

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.