Pages

My 3H

My 3H

Monday, July 19, 2010

Awards dari Kina (mama Wiwin)

Huhu entry ni sepatutnye dah lama publish,tapi aku asyik terlupa..padahal dah lama aku upload award ni..lepas tu aku simpan buat draft tu yg asyik tertangguh je..sori ye kina..aku amik ni tau..rugi kalau aku tak amik..mcm biasa la aku wat sekaligus..tunggu lappy aku dh siap repair aku tempek semua award kat bawah ek..tak sabar nak tunggu..nak modified gak blog aku ni cikit2.hihi..ok la meh siapkan keje ni dulu..

Blog Award


1. Anda mesti memuji pemberi award
~> Tq so much kina,dah sudi bagi aku award..kina memang pemurah hati sgt2,tu yg dpt wiwin yg super duper cute tu..hihihi..

2. Sila beri award ini kepada 10 yg lain
~> ermm..rasa mls nak wat list..sapa saja yg sudi amik..sila amik ye..sapa2 yg dh amik tu anda memang sporting..ihikss..

3. Anda mesti bagi tahu 10 bloggers tadi
~> ni kira dh bagi tahu le ni kan..huhu..

4. Bagaimana anda boleh di gelar blogger yg best
~> oppss..best ke..huhu..ermm..boleh la sikit2..ehehe..ikut cara dan gaya tersendiri.

Ok award ni dah beres..jom siapkan award yg kat bawah ni lak..award dari kina gak..tak mau rugi ni.so amik gak..ehe..

Cute Blogger Award


Apa nama blog & kenapa letak nama tu?
~> Nama blog aku 'with love~mama Hadif & Hanif Qusyairi' letak nama ni sebab mostly aku cete pasal anak2..lagipun aku bangga dah jadi ibu kepada dua org hero..so letak la nama diorang sekali.

Biler start buat blog?
~> Belum lama sgt pun..aku start bulan April tahun 2009..so tahun lepas le kan..blog aku baru berusia setahun lebih..huhu..

Sapa 1st follower?
~> Ehe..ni aku suke..sebab tak ingat sapa first follow..so sempat gak godeh2 tadi..yg 1st adalah Ain Ahnaf

Ucapan khas untuk pemberi Award
~> Buat kina..terima kasih sgt2 sbb kina memang rajin buat entry award2 ni..kina tak sebut nama pun aku amik gak.sbb aku dah baca entry dia tu..ehehe..apa2 pun kina memang sporting habis..hehehe..

Lastly, 9 orang aku nak tag
~> Mcm tadi gak aku mls nak buat list..so buat sape2 yg sudi amik cute blogger award ni..di persilakan amik yer..tq...

2 comments:

KINA said...

ohhooh time kasih la puan intan kerana sudi gak ambik awards dari ku ini..sbb ku sayang semua readers blog ku yg tag semua tuh..tak der plih2 nama..ekekeke.... wah terima kasih gak kerana memuji diriku secara berlebih2an..wakakakaka....

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Sama2 cik puan kina..keh3...puji lebih2 hang memang suko kan..wakakaka..

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.