Pages

My 3H

My 3H

Friday, July 9, 2010

Tak suka di bedung

Siapa yg tak suka di bedung tu..tak lain tak bukan tentu la baby hanif kan..usia baru 3 minggu dh pandai protes..dh tak mau di bedung dah..kalau bedung,ngamuk le jawabnye..sampai muka naik merah tau..huhu..demanding sungguh anak aku ni..tak selesa la kut sebab rasa tak bebas..tgn tak dpt gerak2..dah lepas bedung,terus buat free style, dua2 tgn naik atas, kdg tgn kat pipi..ehehe..comel sgt..dh nama baby kan buat apa pun comel..tengah membuang pun nampak comel muahahaha..

Setakat ni hanif tido memalam kat sebelah aku, sebab hanif bf je sepanjang malam..ek ek je terus sumbat..even dia tak le fully bf..sebab hanif jenis cepat lapar, lepas dh bf sampai kempis..masih tercari2 nenen lagi..so aku terpaksa top up ngan dulac dumex..baru la nyenyak tido..hajat hati memang nak bagi fully bf,tapi mcm tak mengizinkan jek..ye la kn dah tinggal sendiri ni,semua kerja kene buat,nak masak,kemas rumah..mana nak layan hadif lagi..hanif lak kalau dh nenen kat aku mau bejam2..camno nak siap keje kan..nak penuhi permintaan hadif lagi, kalau tak memang ngamuk budak sorang tu,dia pun masih kecil lagi kan.masih memerlukan perhatian..so memang tak cukup tgn jadinya..kecuali kalau abah diorang tak kerja..

Walau tak fully bf at least hanif dpt gak menikmati susu badan,dpt gak zat2 yg tak terhingga walaupun dah campur..hmm..kalau boleh biar la lama kali ni..sampai 6 bulan pun kira puas hati gak..apa lagi kalau sampai usia 1 tahun..alhamdulilah..semoga rezeki buat hanif berpanjangan..aminnn...

gaya tidor mcm org dewasa..tengok ler kain bedung tu,buat bedung kaki je..tgn tak mau ok..nak free style..


lebih selesa macam ni..


yang ni lagi bebas..kaki pun boleh di gayakan..ihikkkss..


No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.