Pages

My 3H

My 3H

Monday, August 9, 2010

Baby Harness

Hadif terpaksa di pakaikn Baby Harness gara2 kejadian kat mall tempoh hari..panik giler aku ngan huby..tak sangka hadif berani jln jauh dari kite,masa tu kite tgh bizi beli makanan alih2 dia dh laju pi kuar..nasib ada security kejar dia..msa tu huby dh mengucap byk kali,bygkan la kalo terjadi apa2..sebab kawasan tu dekat ngan tempat letak kereta,memang byk kereta yg lalu lalang..huhu hadif..budak tu memang tak suke dipegang..susah tul.So utk mengelakkan dari terjadi lagi pekara sedemikian maka wajiblah hadif pakai menda ni..

memula kite beli yg brand farlin kat Triple star,harga $12.90


dh pakai kat mall tadi tapi kejap je,sebab aku tak berapa berkenan sgt ngan design dia,sgt simple..tak cute la huhu


tetiba kat mall tejumpa lak baby harness yg comel ni..haruslah aku terus beli,terus pakaikan ke hadif..cute kan..ada beg ladybird lagi,lepas ni boleh la simpan food n drink serta towel hadif kat dlm tu ehehe..yg ni agak mahal harga dia $19.90..takpe la yg penting puas hati


pandangan dari belakang..ada klip n tali yg boleh d adjust agar fit kat badan anak


Oleh kerana tak sempat nak amik gambar kat mall tadi so terpaksa la hadif ngan abah dia jadik model kejap yer..ahaha..

macamni la rupa dia..pass sgt,memang hadif selamat dlm genggaman hihihi..


pandangan dari tepi..tengok la budak ni memang tak reti nak duk diam,smpai aku terpaksa snap gambar berkali2 huh..


"bye2 hadif nak jalan..hadif dh tak boleh nak jln sesuka hati lagi sebab abah dh dpt control..uhuhu..sabo je la utk keselamatan hadif gak kan"


Ada nampak kejam tak bile anak pakai menda ni?hmm..aku rasa takde la kan bila keadaan dah memaksa,sebab tu aku pilih design yg cantik..agar tak nampak mcm kene ikat.ehe..apa2 pun yg penting keselamatan anak terjamin.dh tak perlu nak risau,sebab hadif takkan lari jauh,tak perlu nak kejar2 dan bila dia nak jatuh abah dia boleh elak dgn menarik menda tu..berbaloi-baloi gak kan..tu la hadif sape soh nakal sangat kan dah kene ikat ahaha..fuh..legaaa..dh selamat satu pekara..

6 comments:

Mz.Ira said...

lawa eyh...nnti bli tuk bby zukhri.wawawa lama lg tuh.

Rizziela said...

untuk keselamatan tak ada masalah intan

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Mzira..kah3 awal joa..p mun dh trpaksa beli je..c hanif pun nanti msti pakai toh mun gauk..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Tu la kan kak ziela.. Yg penting keselamatan anak terjamin..kite pun tak risau

Lynn Nasir said...

salam,

ish..sampai kena ikat ye hadif? hehe! kiut je tgk, kalo org tak paham mmg akan kata nampak kejam. tp sebenarnya lebih kpd keselamatan anak. tahniah intan! hehe..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehe tq kaj lynn.. Tu la kn kalo tengok memang nmpak kejam je kan.dulu pun intan tengok org pakaikan menda tu kat anak mcm kesian je tengok..tapi skang ni baru la tau,ada sebab sebenarnya..hihihihi

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.