Pages

My 3H

My 3H

Thursday, August 5, 2010

Takeaway Ideal jer

Hari selasa yg lepas huby tak keje..kite pun amik peluang utk luangkan masa bersama,keje aku pun ringan je sebab huby ada tolong jaga anak-anak..kebetulan lak aku rasa pening2 sebab kurang tidur gara2 hanif yang kerap bangun menyusu..tak kira la bf dan susu formula..mcm tak tahu kenyang je dia..huhu..so aku pun bagitau huby yg aku tak larat nak masak hari tu..huby pun kesian tengok..terus offer makan kat luar..dia bawak kite makan kat Ideal..

Hmm..nak tu memang nak,tapi keadaan tak berapa mengizinkan..susah le kan nak bawa baby lagi ngan hadif yang tak reti diam nanti..sudahnya huby pi ngan hadif untuk takeaway jer..lagi senang kan..makan kat rumah ngan tenang..ehehe..
Kalau nak tau Ideal tu memang tempat favorit kitorang..dari mula bercinta dulu selalu makan situ..semua menu dia sedap2..sekarang ni je jarang semenjak dh anak dua..tunggu la diorg dh besar sikit leh le bawak selalu..

ni aku punye..1 set..ada ayam grill,garlic rice,coleslaw ngan minuman..huby pun amik sama mcm ni..harga 1 set B$4.80..


pancake ni aku baru test try..tu pun adik aku yg rekomen,dia ckp very tip top..so aku suh huby takeaway gak..wala! Memang best..pancake dia lembut sgt tambah lak ngan maple syrup tu..marbeles!


hiraukan pemandangan atas meja tu ye..muahaha..dh kebulur sgt le,peduli apa..ehe..tengok ler hadif yg tengah keasyikkan melahap pancake tu..cedap yer cyg..nanti kite beli lagi yerr..



3 comments:

Rizziela said...

Sedapnya

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Hehe..memang sedap kak ziela..meh la try..hihihi..

Anonymous said...

Good brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.