Pages

My 3H

My 3H

Sunday, October 3, 2010

Karaoke ngan grandma

Wah wahhh.. Hadif bukan main lagi tau karaoke ngan nenek dia.. Ni tym kite lepak2 kat rumah mak..saje2 buang masa lepas pi beraya..konon pi kejap je nak mandikan anak2..tup2 sampai ke malam lak kite kat sana..encik huby pun sempat buat taik mata..muahaha..

Petang2 tu takde org yg beraya kat rumah mak..so pe lagi kitorang balun la pasang karaoke..aku pun turut munyumbangkan suara..dah lama tak test vokal..padahal kat rumah aku pun ada set karaoke..tapi tu la susah nak on bile dah ada Hanif..kesian ke kan kalau baby dengar bunyik bising2 ni..tak pasal2 lak kang telinga dia berdengung..keh3..

Hadif berduet ngan grandma dia..nampak real je kan haha..lagu apa ntah..


amboi.. Ni dah hafal lirik ni siap pusing kebelakang lagi..mama pun kalah ni..tengok muka stim tu mcm ye ye je tengah menghayati lagu..


Ada chance nak jadi penyanyi tak Hadif tu? haha..jgn la yer nak..kalau jadi penyanyi nasyid boleh je dan yg lebih penting Hadif mesti pandai mengaji dan pandai meng'Azan..sejuk perut mama.. Aminnnn...

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.