Pages

My 3H

My 3H

Sunday, October 24, 2010

Two tigers hehe

Yuhuuuu.. Dh lama tak bersiaran.. Dah tau dah alasan apa.. Malas + letih..huhu sah2 le bukan blogger tegar, letih woo dah ada dua anak ni,tekejar2 daku nak uruskan diorg..haha.. Ni pun nak update pasal hadif n hanif je.. Dh lama tak tempek gmbar diorg kan.. Hanif sekrg dh pun berusia 4 bulan, cpt tul masa berlalu, dh besar dh baby aku ni..

So tak yah taip pjg2 jom cuci mata tengok dua budak rimau ni.. *akibat berangan nak dpt anak kembar,kembar lain tahun pun jadik laa ehehe*.. Tu yg skang ni aku minat sgt beli baju yg sama, nasib bdn hanif ni besar..byk gak size yg aku dpt..baju rimau ni pun aku beli secara online..ala yg pemes skang ni baby gap pj's tu hehehe.. Nanti2 la aku tempek gambo2 diorg yg lain k..








Kalau tengok daru gambar2 tu ,cm tenang je kan.. Jgn tak tau naik berpeluh aku nak amik gambo dua beradik ni.. Paling payah nak suruh hadif duk diam..hanif ok2 jer, aku gayakan mcm mana pun dia tetap ikut perintah muahaha.. Tengok le bulan2 akan dtg sah2 mcm abg dia gak..hihihi..

4 comments:

Rizziela said...

Wah! Cepat betul Hanif membesar..kejap ajer dah sama besar dengan Hadif kan?

Okid said...

eii comei laa..mcm kmbar pn yer...heheh...btul tu kak ziela...skjp je kan..dah 4 bulan si hanif nie..rs mcm baru lg intan bgtau dia peknen...hehhe

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

Kak ziela: tu la kan.. Intan sndiri pun mcm tak caye je hanif dh besar..hihi.. Mcm bru je beranakkan dia..tup2 dh sama besar mcm abg dia..

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

Okid: berangan nk dpt kembar tapi tk dpt,hadif ngan hanif ler jd mangsa..hihi.. Tu la okid..dh 4 bulan dh hanif ni.. Cpt tul kan.. Tahun dpn sure rumah aku meriah..hihihi

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.