Pages

My 3H

My 3H

Thursday, November 4, 2010

Baby vitoria



Entry kali ini aku ingin teringin sekali berkongsi kisah realiti yg amat menakjubkan..benar2 miracle..fuhhh.. Aku terjumpa blog ni tika mengoogle..chess ayat apa la yg aku bikin ni..hehehe..

Siapa sangka..seorang baby yg mempunyai simptom anenchepaly ini masih mampu hidup hingga kini..yg di duga tidak akan hidup lama kerna keadaannya yg lahir tanpa tempurung kepala
.. Ketika dlm kandungan ibunya selama 12 minggu,bru lh dpt detect yg baby ni anenchepaly..setentunya la si ibu d bagi pilihan smada ingin meneruskan kandungan atau menggugurkannya..namun jiwa si ibu begitu kental..kerana rasa kasih dan sayangnya pada si anak dlm kandungan..lalu si ibu menjga kandungan sehingga 38 minggu,dan melahirkan babynya yg diberi nama vitoria ini secara ceaser..

Ok lah mls nak cerita pnjg.. Korang boleh layari blog ibu vitoria ni..kalau nak tahu cerita lebih lanjut serta nengok gambar2 baby miracle ni.. Klik kat sini yer...

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.