Pages

My 3H

My 3H

Thursday, December 9, 2010

Bukan malas, tapi takde mood

Salam semua.. huhu dh dekat 3 minggu blog aku ni tak ber update.. sebenarnye aku bukan malas cuma takde mood nak buat entry baru semenjak template blog aku rosak hari tu.. huhuhu.. lepas tu mula la aku buat projek mencari dan terus mencari template baru.. save,tukar,save lagi,tukar lagi.. sampai akhirnya terjumpa yg ni.. hmm ok lah kan.. cantik tak? korg kene ckp cantik yer.. kang aku merajuk kang.. muahahaha..

hmm.. nak tau perkabaran tentang Hadif n Hanif? alhamdulilah hero2 aku tu dlm keadaan sehat2 aje.. tambah2 c Hadif semakin banyak akal wooo.. naik pening aku layan kerenah dia, skang ni dh pandai nak ngamuk2 bentak2 kalau tak dpt mende yg dia mintak..hadoiii..hobi baru lak suke sgt ngan mainan yg berunsurkan ABC.. selalu kalau pi kedai mainan..byk mainan yg berlonggok n yg n yg best2 langsung dia tak amik.. sekali nampak permainan alphabet terus sambar bagi kat abah dia..maksud nak suruh bayar le tu.. alhamdulilah moga2 Hadif cepat belajar.. abah dia pun dh belikan mainan laptop alphabet buat dia..huhu.. budak skang ni beruntung sungguh kannn..

tentang Hanif lak.. dah semakin bijak.. hoho.. bertambah2 manja lagi.. pantang nampak aku lalu lintas depan dia mula lah meraung mintak dukung, kadang sampai aku terpaksa jln slow2 n sembunyi2..kdg tak berjaya jugak, tu yg buat kerja seharian aku delay asyik nak layan budak manje tu..milestone Hanif lak semenjak dh 5 bulan ni.. dah pandai meniarap dgn jayanye, tapi lum boleh melungsur ke depan lagi..dh pandai main bubbling..ketawa terbahak2..dh kenal suara aku.. skang ni hobi tidur meniarap, dah start makan bubur nasi..aku campu ngan ubi kentang, blend dan campur ngan formula milk dia.. kuat mkn tau..1 mangkuk cepat jer habis..alhamdulilah seronok jer tengok anak mkn hasil air tgn sendiri kan..dh tepat 6 bulan nanti baru lah tukar menu sikit..hihihi..

okaylah.. dh lewat dh ni.. mls dh nak celoteh panjang2.. meh aku tempek gambo dak berdua ni yer..


Hadif sdg naya adik dia..haha sampai teliur c Hanif tengok abg dia mkn keropok..tunggu la dh besar nanti ye cyg..

Hanif sdg buat bubbling..habis basah..

Abg Hadif ngan lappy dia..jom bermain sambil belajar ;)


mcm nak sama besar je kan.. hihihi


duduk diam2 kat situ yer..

4 comments:

Rizziela said...

muka diaroang saling tak tumpahlah intan..sama..

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

hihi.. tu la kan..dua2 mcm muka abah diorg.. beza cuma part mata je.. mata Hadif bolat.. Hanif lak sepet..

Okid said...

uiks...hanif molat tul eik..muka sejibik ngn hadif gak...intan bg dorg nie mkn pe eik..?smua molat2...geramm je tgk...haris skrg makin slim laa...kuat tul main..

cik puan akish said...

behave aje muke si adik tuh...

=)

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.