Pages

My 3H

My 3H

Saturday, January 15, 2011

ciannyer abg...

Ni citer ptg tadi.. lepas bagi Hadif mkn tghari.. aku biar jap dia main2 sendiri, konon lepas tu nak tidorkan dia. tup2 dia 'melabur saham ' lak.. so postponed ler.. lepas dah cuci n tukar pampers.. tetibe lak Hanif nangis kat bilik, terkejut dari tidor.. so aku pun masuk bilik, buai Hanif sampai lena.. lama gak.. sebab Hanif meragam, kene pujuk2 lagi.. tetiber je aku dengar sunyi n senyap kat ruang tamu.. mcm musykil jer,Hadif sdg buat pe.. takut dia main menda2 yg tak sepatutnya di main.. sekali tengok.. alahai ciannyer.. dia tetidor kat sofa.. baik punya landing.. aduhhh..rasa sayu lak tengok dia tadi, huhu.. perasaan sorang ibu kan mudah sgt tersentuh..

Ni mesti kes ngantuk sangat la ni, sebab selalunya dia akan cari aku dulu kalau dh mengantuk.. ni tak.. ngan dia sendiri cari spot tempat tido, nasib tak jatuhkan.. haruslah aku pindah tempat,sebelum tu aku cium2 dia dulu.. aduhaii kesian abg kan.. dh pandai bawak diri...

Bila masa la dia landing kat sofa ni.. sebelum tu aku tengok dia asyik tengok kartun sambil berdiri kat dpn tv..


Gaya tido org yg sangat2 mengantuk.. hihi..

2 comments:

Okid said...

olo..lor..comei nyer hadif...hehhe

Rizziela said...

Alolo....cute sangat dia tido..tak mau kacau mama yg tengah penat jaga adik tu...baguslah abg Hadif ni

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.