Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, January 4, 2011

Hadif potong kek

Semalam perancangan hanya pi jln ke pasar mlm nak beli makanan, akibat sakit kepala yg melanda diriku..rasa mls nak ke dapur.. so suami pun ajak ler mkn kat luar, tapi aku protes sebab mls nak bawak anak2 kat restoran mlm2.. gerenti diorang byk ragam..tambah lak ngan keadaan ku yg tak mengizinkan langsung duduk lama2.. so selesai dari pasar mlm..tetiba en.suami sound2 lak nak belikan hadif kek hari jadi..katanye nak cukupkan syarat sempena hari jadi anak kesayangan dia tu.. jadinye kite pun singgah le ke mum bakery kiulap gadong.. en.suami je yg turun aku tunggu kat kereta mandangkan c hanif dh meragam nak tidor.. tu yg aku tak tau kek apa yg dia belikan..haha

Sampai je kat rumah,siap makan terus ler acara potong kek hadif tu.. haha tak de nyer kartun2 kek yer.. en.suami ckp ni je yg ada.. ye la kan dh nama kek terjun..lantak je la.. janji ado..hadif pun bukan tau pe.. yg dia tau nak mkn kek tu jer.. ahaha..apa2 pun sedap gak,sebab kek tu ada perisa coklat putih.. tapi aku bab2 mkn kek ni kurang sikit.. huhu..


Ni la rupa kek b'day hadif.. simple jer,kek terjun la katakan hihi..


tak sabar tunggu abah dia pasang lilin..


1...2...3... hembussss... tapi tak berjaya yer u ol.. sbb hadif tiup slow sgt,last2 aku ngan abah dia yg tolong tiupkan..


baby hanif pun tak nak lepas peluang nak terkam kek abg dia tu.. sbr yer adik,tunggu besar sikit boleh la mkn kek..


ni pose 3 beranak sebelum melahap kek tu..tengok mata hadif tak lepas pandang kek.. haha.. kek tu ada byk lagi kat peti sejuk.. sapa nak mkn?? huhu.. nanti lah bawak kat rumah nenek je yer.mkn ramai2..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.