Pages

My 3H

My 3H

Monday, January 3, 2011

Happy birthday Hadif!!

Hari ni 3 hb januari.. tepat jam 4.32pm anak mama tersayang iaitu Hadif Qusyairi dah pun menjangkau ke usia 2 tahun.. selamat hari jadi sayang.. alhamdulilah, anak mama ni dah makin membesar.. mcm baru je mama dukung2 hadif masa baby dulu..sekarang dah pun berusia 2 tahun..huhu.. mengimbau kenangan sikit pada 2 tahun yg lepas hadif lahir secara czer kerana jalan tak bukak dan jantung hadif dh tak berapa steady..huhu bila teringat balik rasa seram sejuk je,tapi tu la kenangan manis melahirkan anak pertama aku.. tak boleh nak lupa sampai bila2 pun..

hmm.. milestone lak.. setakat ni hadif belum reti bercakap secara betul lagi.. ada sikit2 jer yg dia boleh sebut.. tu pun becampur ngan bahasa omputih tepengaruh ngan barney ler tu..haha.. dah pandai ajak adik dia main, kalau dulu tak nak atau tak suke dekat2 ngan adik dia sebab jeles, sekarang dah pandai buat adik dia gelak, cute sgt kalau tengok diorg berdua bermain bersama.. hihi.. ohh yee, tentang sambutan hari jadi hadif lak dh pun kmi adakan kemarin, hari ahad.. kira advances la yer sebab amik peluang waktu tak kerja.. sambutan simple2 jer..hanya keluarga terdekat.. kite buat kat Aiko Sushi buffet restaurant.. ok gak lah.. bru try mkn kat sana, kite amik buffet set..huhu gambo lupa nak amik, sbb dok sibok layan anak masing2.. rugi tul tak amik gambar kemarin.. apa2 pun terima kasih yg dh susah pyh bagi hadiah kat hadif.. hihi..


Hadif ngan hadiah dari aku dan suami.. tercapai gak hajat nak belikan dia remote contol car ni, bayar pun tutup mata je la yer.. wakaka...


abah hadif tengah 'mengontrol' hadif.. hadif pun perasan la dia yg pandu kereta tu..haha..


ni lak hadiah2 yg hadif terima pada sambutan hari jadi kemarin.. mekasih semua...

Buat anak mama Hadif Qusyairi... semoga jadi anak yg soleh, pintar, taat pada mama dan babah.. jadi abg yg baik pada Hanif serta mama doakan hadif sehat walafiat selalu.. amin ya rabbal al-amin..... mama,babah & adik sayang abg Hadif sepenuhnya.....

1 comment:

Okid said...

happy belated birthday hadif...wah dh 2thn eik...haris lak lg 1 bulan 19hr genap 2thn...mcm cpt je ms berlalu kan..?xsangka anak kt dah beso...perangai pn leh tahan..heheh

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.