Pages

My 3H

My 3H

Sunday, January 9, 2011

Jom bakar jagung manis

Ni aktiviti kitaorang hari selasa yg lepas.. hihi.. kes ngidam nak mkn jagung bakar ler ni..memula plan nak beli je yg dh siap bakar kat pasar mlm.. tapi huby nak bakar sendiri gak..alah sebenarnya nak test drive dia punyer bbq stand tu ..sbb dia baru beli,lom pernah try lagik..haha so mlm tu rasmi lah jagung bakar di bakar atas bbq stand dia tu..semangat ko..aku biar dia sorang2 kat luar pun takpe..tapi fun gak mlm tu..walau kite 4 beranak je..lagipun jarang nak lepak2 kat luar mcm ni..

encik huby yg tekun menghidupkan bara kat arang.. jenuh gak tunggu arang tu, sebab huby tersalah beli jenis arang..yg ni jenis bolat2 lambat nak masak..


Hadif yg tak sabar nak mkn jagung bakar.. byk tul dia mkn mlm tu.. tapi beterabur bijik jagung dia..haha..terpakse ler aku mop lantai mlm2..huhu


jagung yg dlm proses di bakar.. sodap tau kiter sapu ngan planta lagi..waduh...terangkat babe!


Hanif pun tak ketinggalan menunggu jagung siap di bakar.. *sila abaikan diriku yg semakin gomuk tu yer uhuhuhu*

Lepas ni en.huby plan nak buat bbq lak..katanyer nak bakar ayam,seafood.. sosej ke..hihi mana2 la je la yer bang.. yg penting aku ngan anak2 tau mkn jer.. haha..

2 comments:

Rizziela said...

Yerlah intan..akak nampak intan semakin berisi lah...tak per..sihat namanya tu :D

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

tu la kak.. dh makin naik bdn ni.. huhu.. mulut ni non stop nak mengunyah jer..ekeke..

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.