Pages

My 3H

My 3H

Monday, January 17, 2011

Ke Time Square

Lagi entry pasal jln2.. hihi.. oh yer kat Brunei pun ada Time Square tau.. tapi tak besar sgt, huby ckp lagi besar yg ada kat Malaysia..huby pernah singgah sana dulu masa dia pi KL utk buat show International Tattoo pd tahun 2007.. dh lama kan, masatu masih ngan status bertunang.. hihi. ok laa smbung citer.. sampai je kat sana kiter singgah mkn dulu kat food court, 1st tym mencuba so tak tau lagi court mana yg sedap, main hentam je ler.. tu pun berpandukan pada gambar menu tu.. gara2 perut yg sudah lapar..

berposing jap ngan c Hanif yg baru bangun tidor


makanan dh sampai so Hanif terpaksa di masukkan ke dlm stroller ye.. hihihi..


Aku ngan nasi ayam yg ntah ape2 rasa dia, tak shuker arr.. sedap lagik nasi ayam mak aku ko tau, tu laa yg di namakan indah gambar dari rasa.. ahaha.. aku mkn tak abis pun.. last2 aku order pau chicken kat dimsum, sedap gak..


Hadif pun turut menjamu selera mee laksa abah dia.. makan sambil main.. huhu jenuh nak suruh dia duk diam..


tu dia makanan kiter.. nampak sedap jer mee laksa tu kan.. huby ckp sedap, tapi aku rasa entah lah..ke aku yg tak pandai nak makan laksa..


So lepas dah siap makan, perut pun dah kenyang.. kiter gi kat Time Zone .. ala2 arcade la ni yer.. tapi best la kat sini ada mcm2 permainan, tapi ada yg belum bukak lagi sebab masih slm proses nak siap.. mcm biasa laa kalau nak main kene beli tokken dulu.. Hadif pun bukannyer pandai main mende lain yer.. tak lain tak bukan masuk mainan2 mcm ni jer..

hihihi.. mcm ye ye jer c Hanif tu kan.. kuat tul tgn dia duk pegang motor tu.. saje je try dudukkan dia,ingatkan takut tapi tak.. happy lagi ada..


mcm gaya big bos je kat belakang tu..


amboiiii santainye diaaaa..


" abg kite nak gi mana ni? jgn laju2 tau "


" adik duduk diam2 k, jgn takut.. abg kn pemandu handal " hihihi


Kat sini pun boleh lepak2 sambil minum2 kalau nak tunggu anak2 siap bermain..


Ada mainan ala2 jungle gym gak.. tapi Hadif lom try jungle gym kat sini lagi.. semalam baru try jungle gym kat Kiulap..suka tul dia.. next entry aku citer k..

Lepas dh puas Hadif ngan Hanif main kiter turun bawah, singgah kat supa save.. brg2 kat sana murah2 gilerr.. mcm2 ada.. byk gak aku rembat..dari accessories sampai le beg, Hadif lak tak tinggal beli mainan.. nasib dia pilih yg murah jer,kan apa Hadif ni jenis pemugut.. kejap je boleh hancussss mainan tu.. huhu.. dh penat jalan2 tu kiter pun balik tapi sempat masuk kat bakery Lof.. nampak tart2 dari cermin mcm terliur jer.. alahai makan lagi.. wakaka.. aku beli tart $5.. byk gak sebab 1 jenis tart $1 dpt 3 biji.. aku pilih tart nenas, tart blueberry cheese, tart coklat, tart blueberry n cornflakes(aku lupa nama dia, mcm biskut tapi bersalut kepingan cornflakes).. konon2 nak makan dlm kereta tapi hampeh tak termakan pun masih kenyang.. sampai rumah baru makan.. semua sedapppp... hihi..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.