Pages

My 3H

My 3H

Monday, January 31, 2011

Majlis doa kesyukuran

Semalam kiter gi kat rumah mak ngah aku kat Rimba Gadong.. ada majlis doa kesyukuran, berdzikir & papat jambul utk baby tgh Azrin aku.. dulu aku pernah buat entry pasal baby dia kat sini.. tgh Azrin aku terpaksa buat majlis ni kat rumah mak ngah kau a.k.a akak pak ngah aku sebab rumah dia jauh kat Temburong.. kat sini ramai org.. tu yg diorg suggest buat kat sini jer.. acara bermula selepas sembahyang isya'..ramai tul tetamu yg dtg,kem pun penuh. oh yer mlm tu makanan catering jer..hihi.. ringkas tak yah susah2 nak masak ngan cuci pinggan.. acara di mulakan dgn majlis berdzikir dari kumpulan dzikir perempuan..

sempat amik gambar baby jap ngan mama dia tym tunggu masa nak keluar utk di papat jambul.. tak terasa kan skang baby ni dh 1 bulan.. mama dia pun dh habis pantang


ni kiter gelar baby omputih.. putih gilerr kulit dia,tambah lak rambut kuning keemasan ngan mata dia yg greyish.. aduhh semua yg tengok baby ni agak surprise..tapi tak heran la sebab ayah baby ni putih gak.. hihi..


kumpulan dzikir


Ni acara papat jambul baru bermula.. semua takut nak gunting hujung rambut baby tu, sebab halus sgt..tambah2 lak syg nak gunting sebab rambut dia tu special woo.. ehehe..




kira2 jam 9 mlm acara pun selesai.. alhamdulilah.. tu pun kiter tak balik terus..hadif agak teruja bermain2 ngan sepupu2 dia kat sana.. tapi... ada tapi yer mlm tu mood c hanif lak kurang baik, tak tau naper dia tak mau kat org, tiap kali org nak dukung dia mula le buat muke sedih terus nangis ..nangis lak mcm kene cubit jer.. aduhai.. lenguh aku dukung dia jer.. yg buat aku geram waktu otw balik.. masuk kereta jer terus gelak2 lompat2..agaknya hanif pilih tempat kot..sebab jarang kiter gi sana..huhu..hanif.. hanif.. bikin aku gemessss.. muahaha..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.