Pages

My 3H

My 3H

Saturday, January 1, 2011

Selamat tahun baru 2011


Selamat tahun bariu 2011 buat semua teman2 blogger n silent reader (ada ke? wakaka perasan jap yer) alhamdulilah kita berkesempatan lagi bertemu di tahun baru, tak terasa cepatnya waktu berlalu.. bermakna umur kite pun semakin meningkat.. alahai semakin hari bertambah tua..kui kui kui.. tapi takpe jiwa maintain muda yer.. walau dh beranak pinak..bak kata omputih age doesn't matter.. chewahhhh..

oh yer.. ada tarikh yg istimewa pd bulan januari ni.. apa tu? hihi apa lagi kalau bukan tarikh hari jadi anak sulung aku tu ler.. Hadif kan lahir pada 3hb januari.. alhamdulilah tak lama lagi hadif bakal masuk ke usia 2tahun.. huhu mcm mimpi jer anak aku ni cepat membesar (padahal memang nak sgt anak cepat besar hahaha) tadi pagi Hadif dh pun menerima hadiah b'day dari ku dan abah dia..kira advance la yer sebab abah dia tak sabar nak tengok anak dia main menda tu.. nanti la aku story tentang b'day present Hadif tu yer.. ni mcm dh melalut dari tajuk lak.. hihihi..

okaybla..kalau nak cerita pasal kenangan yg tak dpt aku lupakan pd tahun lepas adalah tak lain tak bukan..pengalaman aku melahirkan c Hanif..huhu.. serik weii pengalaman tu.. sampai sekarang aku masih fobia.. mls nak citer.. korang boleh baca klik je kat label bersalin tu.. huhu
apa2 pun pengalaman tu mendewasakan kite.. tiada tahun tanpa kenangan, baik yg pahit atau yg manis.. so yg pahit tu jadikn sempadan.. yg manis jadi kan tauladan.......semoga di tahun baru ini kita semua beroleh kejayaan, keberkatan serta kebaikkan yg berpanjangan.. aminn....

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.