Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, March 16, 2011

Dah beli

Kemarin petang,seperti yg di rancangkan, aku gi jalan beli botol susu yg baru.. Memula plan nak gi ke Hua Ho Manggis mall..tapi mandangkan suami nak gi tengok expo kat Mall Gadong terus tukar plan.. Nasib kat sana ada ada Utama Grand..Lama giler aku pusing2 carik botol yg bpa free..kunun nak cari yg lawa2.. Tapi tu la tak byk brand..yg aku beli pun brand anakku ngan brand baybee.. Rupanye tak le susah nak bezakan botol yg bpa free ngan yg pc(polycarbonate).. Sebab yg bpa free ni dia d perbuat dari pp(polypropylene)..so botol dia tak jernih..agak mengabur sikit..botol dia pun tak begitu keras..

ni la botol2 yg aku dah sambar kemarin,kecuali yg tengah2 warna kuning tu..tu brand nuby..hadif punyer memang dh lama beli..nasib le memang free bpa..5 botol tu aku beli ngan harga $23.40 ok ler kan..tak gak mahal sgt


label bpa free kat botol..ni yg brand anakku



yg ni lak botol2 yg d perbuat dari polycarbonate yg dh selamat di masukkan dlm plastik untuk di buang..huhu..byk giler..tak kuasa aku nak susun..sebenarnya rasa syg tengok botol2 anak2 aku ni..semua cantik2,ada yg belum pakai lagi..takpe la..yg penting kesihatan anak2 terjamin


No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.